NOVO ISKUSTVO TRANSFORMATIVNE LJEPOTE

Francuski brand Carita predstavljen u zagrebačkom Bliss institutu

21.10.2016 u 17:03

Bionic
Reading

Carita, jedinstven i ekskluzivan brand za njegu kože, pruža izvanredno iskustvo transformativne ljepote koja nadilazi tradicionalne rezultate profesionalne njege kože, a ekskluzivnost branda, profesionalnost u uslugama, jedinstveno dizajnirani proizvodi mogu se pronaći u jedinom Carita institutu u Hrvatskoj – Bliss institutu

Sandra Perković, Marijana Batinić, Ana Gruica i mnoga poznata lica, među kojima i same ambasadorice Instituta: Marija Škaričić, Olga Pakalović, Ana Maras i Iva Mihalić, došli su osjetiti dinamičnost izvornog duha Carita branda i pronaći Carita tretman po svojoj mjeri.

Carita je poznata po tradiciji inovacije, pa je tako i ovaj puta posebna pozornost bila je usmjerena na novu liniju PROGRESIFF NÉOMORPHOSE, koju su na licu mjesta predstavili Antonela Šprlje - brand manager Carita, Antonela Rozić - Carita edukator te Jasminka Herceg, vlasnica Bliss instituta i prva Carita brand ambasadorica u regiji. Zainteresirani posjetitelji su imali priliku uvjeriti se kako linija NÉOMORPHOSE pomiče granice s drugačijim pristupom koji kombinira različite vještine, one znanstvenih alata, pametnih ruku i precizne dijagnoze. Površinski, dubinski i regenerativno transformira kožu od površine prema dubljim slojevima kože, a sve ekskluzivne proizvode, te personalizirane i visoko učinkovite tretmane branda Carita možete iskusiti u samom Institutu zahvaljujući jedinstveno educiranom osoblju - Blissovim 'Artisans de Beaute'.

Naime, sama pustolovina CARITA brenda počinje 1945. godine u La Maison de Beauté, 11 Faubourg Saint-Honoré u Parizu pod inspirativnim vodstvom CARITA 'sestara', Rosy i Marije, a od njegova osnutka do danas postao je jedna od 5 vodećih svjetskih kozmetika i brendova u anti-ageing njezi kože. Dva avangardna duha proširile su svoj fokus s kose žene, na cjelokupan izgled žene. Otkrile su cjelokupnu ljepotu puno prije nego su ljudi počeli pričati o tome, te su imale jednu želju: otkrivanje ljepote svake žene, pružajući joj tretmane po mjeri i izuzetno učinkovite kozmetičke proizvode.

Carita brend u svijetu glamura predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost već više od 70 godina, kako u suptilnim teksturama svojih proizvoda tako i u jedinstvenom konceptu rada, a njegova posebnost leži prije svega u različitosti i originalnosti njegova koncepta ljepote. Zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta Jasminki Herceg sada je moguće u samom srcu Zagreba uživati u ovim ekskluzivnim tretmanima koji više nisu rezervirani samo za najprestižnije svjetske centre ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka.