SAMO OD 20. DO 27. LISTOPADA

Meblo Trade - tjedan berbe super popusta do čak -40%

19.10.2016 u 09:20

Bionic
Reading

U svim Meblo Trade salonima diljem Hrvatske samo od 20. do 27. listopada ostvarite super popuste do čak -40% na sav program namještaja

Bilo da vam je potrebna nova kuhinja, stolovi i stolci, garnitura, dječja ili spavaća soba, krevet, bilo ortopedski madrac, u Meblo Tradeu možete pronaći najbolje popuste kako biste opremili svoj dom odličnim dizajnerskim komadima namještaja po najboljim cijenama.

Naši stručni savjetnici pomoći će vam kako biste konačno u svom domu imali kuhinju iz snova, bilo da se radi o modernoj, bilo klasičnoj kuhinji, i 3D projektiranjem doći ćete do željenog rješenja prilagođenog samo vama.

Bogat izbor stolova i stolaca raznih materijala, boja, na razvlačenje, okruglih ili pak konzola pronaći će mjesto u svakom domu.

Fleksibilne garniture izrađene od kvalitetnih materijala omogućit će vašem domu ponovo prostor u kojem se možete opustiti i uživati, sami ili s obitelji i prijateljima.

Ortopedski madraci, nadmadraci te jastuci pomoći će vam u borbi s nesanicom, bolnim leđima i umorom. Antialergijske navlake štitit će vas od štetnih alergena i prašine, a memorijska pjena, džepičaste opruge, nano opruge, bambus i lateks osigurat će najbolji san i osjećaj odmora tijekom cijelog dana.

Samo od 20. do 27. listopada posjetite Meblo Trade salone te web shop i kupujte po najboljim cijenama uz do čak -40% popusta.
U tijeku je i akcija madraca po outlet cijenama zbog isteka zalihe u svim Meblo Trade salonima.

Više na www.meblo.hr