DIESEL

Postaje službeni stilski partner AC Milana

03.10.2016 u 12:27

Bionic
Reading

30. rujna 2016. Diesel postaje službeni style partner legendarnog talijanskog nogometnog kluba AC Milan. Partnerstvo započinje danas i trajat će barem naredne tri godine, tijekom kojih će Diesel odijevati AC Milan izvan terena. Ove dvije talijanske ikone dijele mnoge iste vrijednosti ukorijenjene u svojoj DNK: timski duh, hrabrost i želju za pobjedom

One se poklapaju s bezuvjetnom strašću za sportom. Strast je Diesel i AC Milan vodila tijekom cijelog njihova puta, u svojim područjima te ih je oduvijek vodila ka postizanju novih dostignuća. Dva brenda sa svjetski čvrstim vodstvom, kao sto su jaki u Italiji i Europi, tako su i u Aziji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Renzo Rosso, osnivač Diesela: 'Dugogodišnji san postaje stvarnost, za mene, za moju obitelj, za Diesel. Izvanredni putevi Diesela i Milana bitno su povezani: mi smo dva glavna talijanska igrača, kultni, slični u duhu, s globalnom rezonancijom, a udružili smo se oko sna ponosa, strasti i hrabrosti. Želimo da ova suradnja bude jedinstvena, puna ironije, inovativnosti i modernog.'

'Odrastao sam s crnim i crvenim bojama. Uvijek sam ih osjećao poput druge kože.
Postale su moja strast - istim žarom koji je vodio AC Milan i Diesel do ove suradnje. Diesel je dinamična međunarodna tvrtka u svijetu mode, orijentirana na mlađu populaciju, a i do koje Milan dopire slijedeći put drugih vrhunskih europskih klubova', rekla je dopredsjednica i izvršna direktorica Milana Barbara Berlusconi.

O AC Milan
Sto sedamnaest godina AC Milan je sinonim za nogomet, zabavu, emociju i uspjeh. Crveno-crni je jedan od klubova koji su osvojili najveći broj međunarodnih trofeja u povijesti nogometa. Od osnivanja 1899., AC Milan je osvojio 18 liga prvenstva, pet talijanskih kupova, sedam Liga prvaka, dva kupa pobjednika kupova, pet europskih Super kupova, tri InterContinental kupa, šest liga: Super kupa, jedno FIFA - Svjetsko klupsko prvenstvo.

O Dieselu
Diesel je inovativni međunarodni lifestyle brend koji proizvodi kolekciju jeansa, odjeće i modnih dodataka. Od nastanka 1978., Diesel je evoluirao od vodećeg pionira u traperu do premium casual odjeće, postaje prava alternativa utvrđenom luksuznom tržištu. Unatoč rastu, Dieselova je filozofija ostala ista: brend stoji iza strasti, individualnosti i samoizražavanja.