Novi Replay Webshop

Samo te jedan klik dijeli od najdražeg komada Replay

28.06.2016 u 10:54

  • +32

Replay

Izvor: Promo fotografije / Autor: Replay

Bionic
Reading

Replay predstavlja redizajnirani internetski dućan (web-shop)

Ovoga puta, omiljena je destinacija net! Replay predstavlja redizajnirani web-shop na kojem možete pronaći svoj omiljeni komad brenda Replay - kvalitetnu odjeću, obuću ili modne dodatake. Kupnja nikad nije bila jednostavnija – u samo nekoliko klikova izaberite nešto iz ponude aktualne kolekcije za proljeće ljeto iz linija Replay, Replay footwear ili Replay&Sons, a sve to po sniženim cijenama od 20 do 50 posto.

Iz aktualne ženske kolekcije za ovu sezonu otkrijte svoje favorite za nadolazeće ljeto – osvježite ormar dugom suknjom, jeans kombinezonom, bezvremenskim t-shirtom ili ako igrate na sigurnu kartu – najudobnijim trapericama na svijetu koje možete kombinirati s torbicom ili espadrilama koje su must have ove sezone.

U kolekciji za njega, uz nezaobilazan jednostavan dizajn i naglašenu udobnost, jeans je i ove sezone neizostavan element svake muške dnevne i večernje kombinacije. Kombinirajte ga s t-shirtom u boji ili Replay Replica Scatto tenisicama u dizajnu koji uspješno sjedinjuje povijest i urbani moment kroz jedinstven stilski izričaj.

Novi redizajnirani shop pronađite na dobro poznatoj adresi – www.reverto.hr koji vam za kupnju iznad 200 kuna poklanja besplatnu dostavu. Kupnja nikad nije bila sigurnija, a povrat i zamjena robe jednostavniji.
Jer samo vas KLIK dijeli od omiljenog Replayjevog komada - www.reverto.hr