Replay

Neymar Jr. i Alessandra Ambrosio na londonskom predstavljanju kolekcije Replay Hyperfree

20.05.2016 u 10:00

  • +22

Replay Hyperfree kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Replay

Bionic
Reading

Nakon londonske premijere Replay se seli na splitski crveni tepih

Nogometna legenda Neymar Jr. i brazilski supermodel Alessandra Ambrosio kao zvijezde nove kampanje Replaya uživali su na predstavljanju kolekcije Replay Hyperfree u britanskoj prijestolnici. Prestižno događanje održano je u kultnom hotelu Old Selfridges, u kojem su vrhunski britanski plesači i gimnastičari testirali elastični jeans do granica izdržljivosti.

Traperice Replay Hyperfree sinonim su za estetiku, funkcionalnost i nenadmašnu udobnost. Glavne karakteristike su stopostotna elastičnost optimizirana 35 posto većom slobodom kretanja – koncept elastičnog jeansa doveden je do savršenstva. Efektan traper sa zavidnim učinkom na tijelo ne sputava pokret, nego se u potpunosti stapa s vašom kožom, čime je londonska publika ostala oduševljena.

Nova linija Replay Hyperfree u Hrvatskoj je ekskluzivno predstavljena u Replay storeu u Splitu. Replay Hyperfree prodan je diljem Europe u stotinama tisuća primjeraka, a u izvanredne karakteristike ovog revolucionarnog proizvoda došla su se uvjeriti i poznata lica iz hrvatskog javnog života – Ana i Lucija Zaninović, aktualne svjetske i europske prvakinje u taekwondou, Sonja Dvornik, Ivo Perkušić, Anamarija Asanović i drugi. Granice ovog revolucionarnog proizvoda u svijetu mode isprobali su Luka i Jan iz plesne skupine Crowd Control, izvodeći vratolomije koje može podnijeti jedino Replay Hyperfree.


Elastični jeans dolazi kao odgovor novom načinu života koji istodobno zahtijeva naglašenu estetiku i izraženu udobnost. Replay predstavlja traperice neprikrivene sportske elegancije koje su okosnica street stylea, ali i odličan izbor za elegantne prilike. Novi jeans Replay Hyperfree dostupan je u svim dućanima Replaya u Hrvatskoj i u web shopuwww.reverto.hr