riješen problem dioptrije

Šokantno: Težak udarac za industriju dioptrijskih naočala i leća

17.05.2016 u 09:11

Bionic
Reading

Vid je jedan od najkorisnijih dobara koje posjedujemo. Bez njega ne bismo mogli vidjeti svijet oko nas, niti bismo se mogli samopouzdano snalaziti u prostoru

Povećanim korištenjem pametnih telefona, velikih televizorskih ekrana i tableta, povećava se i opasnost da izgubimo dio tog vida. Problem dioptrije gorući je problem – u posljednjih 20 godina, zabilježen je ubrzani rast dioptrije koji u najgorim slučajevima vodi do sljepila.

Naočale i leće više nisu pouzdana opcija za smanjivanje vida – one su tek zamjena za izgubljeni vid. Osobe s velikom dioptrijom osuđene su na nošenje debelih stakala bez kojih ne mogu funkcionirati, no ni naočale nisu toliko pouzdane koliko bismo htjeli da jesu – mogu se slomiti, a mogu nam i dodatno oštetiti vid ukoliko ne idemo redovito na kontrole.

Laserske operacije nepristupačne su za osobe koje nemaju dovoljno prihoda, no sa sobom nose i određene implikacije. Nizozemska inspekcija za zdravlje provela je ispitivanje rada poliklinika koje se bave skidanjem dioptrije te je otkrila da veliki broj operiranih ljudi nakon tretmana ima problema s opasnim infekcijama oka koje naposljetku osobi nanose nepovratnu štetu za vid. Laserske operacije također nisu dostupne osobama koje pate od stalnog rasta dioptrije.

Požurite i uštedite 155,00 kn, količine su ograničene!

Navedeni razlozi ponukali su farmaceutsku industriju da osmisli proizvod koji će pomoći osobama odbaciti naočale i leće, bez podvrgavanja laserskim operacijama. Cilj je bio osmisliti proizvod koji će biti dostupan svima, bez obzira na prihode. Rezultat je nedavno izbačen na svjetsko tržište, a u proteklih nekoliko tjedana stigao je i na hrvatsko tržište – njegovo ime je Macu-ProVision.

Macu-ProVision su tablete koje su u sebi okupile najbolje od prirode. Već dugo vremena čitamo kako mrkva pomažu u poboljšanju vida, no koliko god ih jeli, čini nam se da je taj proces prespor. No, izdvajanjem čistoga karotena, zajedno s nitratima koji se nalaze u zelenoj salati, dobiva se ekstrakt koji ubrzano i ciljano pomaže ne samo da skinete dioptriju u kratkom vremenu, nego i da se ona ne vrati.

Požurite i uštedite 155,00 kn, količine su ograničene!


Macu-ProVision tablete su zapravo vitaminski paket potpomognut kemijskim spojevima koji jačaju veze između organa vida i slike koja dospijeva u mozak, omogućavajući gradnju snažnijih veza i izoštravanje samoga vida. Testna istraživanja pokazala su iznenađujući napredak, a znanstvenici predviđaju kako će se korištenjem ovih tableta u potpunosti iz igre izbaciti industrija naočala i leća, kao i skupe i precijenjene laserske operacije.

Iskoristite priliku i nabavite svoje Macu-ProVision tablete dok su još dostupne na tržištu. Ako smo išta naučili, to je da velike industrije uvijek nastoje opstati na prljave načine pa je samo pitanje vremena kada će i ovaj proizvod izgurati s tržišta.

Požurite i uštedite 155,00 kn, količine su ograničene!