PGC500™COMPLEX

Evo kako sam smršavjela bez rigoroznih dijeta

21.04.2016 u 11:16

Bionic
Reading

Nevjerojatna transformacija - izgubila sam čak 16 kilograma i već tri mjeseca nakon, nisam vratila niti jedam gram

Nakon silnih dijeta, stalno sam vraćala izgubljene kilograme

Moje je ime Petra Tomić. Imam 38 godina, živim u Zagrebu i zaposlena sam u jednom odvjetničkom uredu. Moj posao podrazumijeva cjelodnevno sjedenje za kompjuterom i vrlo malo kretanja, a radne i obiteljske obveze ne ostavljaju puno slobodnog vremena za aktivno vježbanje, a tu je i stalan osjećaj umora i iscrpljenosti. Isprobala sam dosta različitih dijeta koje su donekle bile uspješne utoliko što sam smanjila nešto kilograma viška, no teško izgubljene masne naslage, brzo sam vraćala. Nakon prvotnog entuzijazma s rezultatima dijete, sve bi se kile polako, ali sigurno vratile unutar mjesec do dva i to je uvijek bilo vrlo demotivirajuće i razočaravajuće. U jednom trenutku uhvatila sam se kako razmišljam da to više jednostavno nema smisla jer sam svaki put prošla isti yo-yo efekt.

Nevjerojatna transformacija - izgubila sam čak 16 kilograma i već tri mjeseca nakon, nisam vratila niti jedam gram!

U međuvremenu, saznala sam za Garciniu Cambogiu koju već zadnjih desetak godina u svojim nevjerojatnim transformacijama za različite uloge koriste Hollywwodske zvijezde. Isprva mi se činio kao još jedan u nizu sličnih proizvoda i neki trik, no zaintrigirala su me brojna klinička ispitivanja koja su dokazala djelotvornost ovoga pripravka u topljenju masnih naslaga pa sam odlučila probati. Naručila sam svoju prvu bočicu PGC500 putem Interneta i odlučila pozorno pratiti učinak pripravka.

Pridržavala sam se uputa o uzimanju dvije tablete dnevno uz čašu vode, a uvela sam si i povremene umjerene šetnje od pola sata. A kako se samo isplatilo? Da sam znala za PGC500 prije, ne bih se nikad mučila sa svim onim dijetama koje sam prošla. U samo dva mjeseca režima s dvije tablete dnevno, izgubila sam nevjerojatnih 16 kilograma!!! I što je najbolje, tu sam težinu uspjela i zadržati. Pronašla sam jedinstvenog i provjerenog saveznika u svojim naporima da istopim masne naslage i zadržim idealnu težinu!

Jedan od ključnih razloga zašto sam odlučila isprobati PFC500 jest činjenica da se radi o potpuno prirodnom proizvodu, revolucionarnoj formuli koja je ekstrakt Garcine Cambogie koji sadrži hidroksicitričnu kiselinu (HCA), bez ikakvih stimulansa. Brojna su klinička ispitivanja dokazala učinkovitost ovoga pripravka u smanjenju apetita i jačanju imuniteta. Kako je pokazalo jedno istraživanje koje je objavljeno u „Journal of Diabetes, Obesity and Metabolism“ (revija o dijabetesu, pretilosti i metabolizmu), HCA učinkovito potiče smanjenje tjelesne težine, suzbija apetit i ujedno pomaže u snižavanju kolesterola.

Požurite i uštedite 155,00kn, količine su ograničene!

Nestao je stalni osjećaj gladi, a imala sam i više energije

Već nakon prvog tjedna uzimanja PGC500 osjećala sam se odlično! Počela sam primjećivati da čak imam više energije i nisam više bila toliko često gladna kao prije. To je vjerojatno bio rezultat Garnicia Cambogia ekstrakta koji potiskuje upravo osjećaj gladi. Nisam ništa drugo značajno promijenila u svome dnevnom rasporedu, a i dalje sam jela sve što sam poželjela. Krajem tjedna, kada sam stala na vagu, nisam mogla vjerovati - izgubila sam puna 3 kilograma. To me ohrabrilo, no, znala sam da je gubitak težine i najbrži u prvih nekoliko tjedana zbog toga što se organizam rješava vode.

Istopila sam 16 kilograma bez ikakvih odricanja u hrani i iscrpljujućeg vježbanja

Nastavila sam s pijenjem dvije tablete dnevno bez ikakvih ograničavanja u prehrani i iscrpljujućih vježbi. Kroz naredna četiri tjedna, gubitak težine bio je vidljiv mojim prijateljima i obitelji. Masne naslage su se topile naočigled. Razina energije i dalje je bila postojana, a nisam više osjećala ni nadutost nakon jela. Stalna potreba da nešto jedem i grickam je gotovo nestala, a osjećala sam se mnogo vitalnije i snažnije. Ovo me dodatno motiviralo da počnem više paziti na to što unosim u svoj organizam pa sam neke namirnice samo inicijativno izbacila ili pak smanjila.

Nakon punih 16 kilograma koje sam izgubila – nastavila sam s režimom. Boja bočica PGC500 uvijek je uz mene, a tri mjeseca nakon ovoga drastičnog gubitka kilograma, nisam vratila ni grama! To mi je bila konačna potvrda da sam uspjela! Našla sam pravog saveznika u održavanju idealne tjelesne težine. S obzirom na dramatičan gubitak masnih naslaga, prigodno sam se i nagradila – obnovom garderobe!

Požurite i uštedite 155,00kn, količine su ograničene!