FLY FLY TRAVEL

Službeno najbolja turistička agencija jugoistočne Europe konačno u Hrvatskoj

01.02.2016 u 15:25

Bionic
Reading

Fly Fly Travel, službeno najbolja turistička agencija u jugoistočnoj Europi, otvorila je svoju prvu poslovnicu na teritoriju Hrvatske. Pored Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Turske, od 29. siječnja otvorena je poslovnica i u Rijeci

U prolazu M.K. Kozulić 3 (Zagrad) potencijalni putnici mogu kupiti najjeftinije aviokarte, aranžmane i krstarenja za cijeli svijet te se uvjeriti u kvalitetu po kojoj je Fly Fly Travel postao prepoznatljiv u regiji.

Fly Fly Travel je nositelj brojnih priznanja, a neka od njih su Brand Leader Award za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe u području prodaje aviokarata i Zlatno turističko srce za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe. Kompanija je i nositelj priznanja Vip Biz Partner 2014 za najbolje malo i srednje poduzeće koju dodjeljuje Gospodarska komora.

U sklopu poslovnice u Rijeci nalazi se i drugi Fly Fly Shop u regiji, u kojem ljubitelji mogu kupiti makete aviona svjetskih aviokompanija. Sastavni dio kompanije je i Fly Fly Academy za obrazovanje kadrova s različitih područja avioindustrije, a najpopularnija obuka je ona za kabinsko osoblje, tako da će dolaskom kompanije Fly Fly u Hrvatsku postojati mogućnost i pohađanja obuke za jedno od najpopularnijih zanimanja – cabin crew.

Fly Fly Travel izdaje i Fly & Travel Inflight Magazine, prvi i jedini mjesečnik iz sfere civilne avijacije i turizma. Uskoro će biti dostupan u Hrvatskoj u vidu dvojezičnog izdanja (hr–engl).

Za više informacija o Fly Fly Travelu posjetite www.flyflytravel.hr.