NAJLJEPŠE PRIČE NA LEDU

Prava zimska čarolija uz 'Disney on Ice'

25.11.2015 u 13:19

Bionic
Reading

Iako nas još nije zameo snijeg, svi razmišljaju o predstavi na ledu koju ne žele propustiti - 'Disney on Ice – 25 godina čarobnih pustolovina'

Zbog velike potražnje za zimskom čarolijom na ledu, u prodaju je službeno puštena dodatna predstava u četvrtak, 10. prosinca, u 19 sati. Kako bi što većem broju obožavatelja omogućili uživanje u ledenom spektaklu, puštene su u prodaju i dodatne količine ulaznica od 90 kuna za sljedeće predstave: 11. prosinca u 19 sati, 12. prosinca u 11 i 15 sati te 13. prosinca u 19 sati.

Očaravajuća revija donosi vam četiri fantastične priče u kojima će zasigurno uživati i maleni i veliki. Uživajte u najboljoj animiranoj priči svih vremena uz Elsu i Anu u Snježnom kraljevstvu, otputujte u uzbudljiv svijet Kralja lavova, istražite podvodni svijet Male sirene, i 'odletite' na sretnim mislima uz Petra Pana. Pridružite se srebrnoj obljetnici vrhunske obiteljske zabave. Arena će biti ispunjena glazbom i čarolijom u svakoj sceni, a prostorom će odzvanjati pjesma i ples. Stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj i uživajte u očaravajućem putovanju.

Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr te određenim Algoritam Profil Mozaik knjižarama. Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290, 295 kuna.