U Eleven Split dućanima već je počelo vrijeme darivanja

U Eleven Split dućanima već je počelo vrijeme darivanja

16.11.2015 u 12:46

  • +54

Lookbook Eleven Split

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Eleven Split su jedinstveni multibrand streetwear dućani u Splitu i Zagrebu. Dućan u Splitu se nalazi u glavnoj gradskoj shopping ulici u srcu Dioklecijanove palače, doslovno 20 koraka od Peristila, a u Zagrebu ih potražite u Gundulićevoj 1, na samom križanju s Ilicom, u susjedstvu Adidasa i Zare

Jedni su od rijetkih koji u svojoj zanimljivoj ponudi okupljaju brandove kao što su Carhartt WIP, Iriedaily, Gandys, Miret, Dechko Tzar, Le Prase, Lolina kućna manufaktura, Djuvedj, Colorio Organics..., pa tako nije ni čudno da su upravo Eleven Split dućani posljednjih godina postali zvjezdica na nebu istinskih ljubitelja streetweara

Carhartt
je izvorno američki radnički union made brand sa 200 godina dugom tradicijom koji je zahvaljujući upravo beskompromisnoj interpretaciji njemačke tvrtke Work In Progress postao sinonim za streetwear u Europi i svijetu. Ove godine Work In Progress posebnom kolekcijom slavi 25 godina uspješne suradnje s američkom ikonom. Obzirom da Carhartt mnogo duguje svom union made nasljeđu tvrtka Work In Progress također njeguje etički pristup proizvodnji. Središte proizvodnje je u tvornici u Tunisu u vlasništvu tvrtke, dok svi dobavljači moraju postupati po WIP Pravilniku ponašanja i pristati na česte rigorozne provjere.

Iriedaily u 3 riječi: Berlin born, Berlin based, Berlin inspired. Osnovan je 1994., a jednostavno znači moderno, urbano, funkcionalno. Glavnina kolekcije je veganska i proizvodi se u EU od visokokvalitetnih materijala po pristupačnim cijenama.

Gandys, Orphans For Orphans. Rođen iz jednostavne ideje na glazbenom festivalu, Gandys su stvorila braća Rob i Paul. Ova dva boema, volontera i strastvena putnika su željela stvoriti nešto jedinstveno, pokretano strašću nakon tragičnog gubitka roditelja u Boxing Day tsunamiju. Gandys je osnovan sa vizijom stvaranja održivog socijalnog poduzetništva. Dizajniran u Londonu, inspiriran putovanjima, vođen davanjem. Najbolje japanke koje ćete ikad priuštiti svojim stopalima. Za proljeće-ljeto 2016 kolekcija je proširena na tenisice, torbe, sunčane naočale i ručnike za plažu.

Miret, hrvatske craft tenisice. Mladi brand koji iza sebe ima tradiciju i kvalitetu hrvatskog branda Mr. Jopseph doista ne treba puno predstavljati. Originalan dizajn, visokokvalitetni materijali, ručno rađene u Hrvatskoj. Dođite, probajte i nikada se nećete odvojiti od njih.

Dechko Tzar. Tko je Dechko Tzar? On je mangup, on je lik, on je faca, on je luzer, on je dobar, on je loš... Beogradski brand, osnovala dva multitalentirana brata, ubojite grafike, odlični krojevi, vrhunski print i materijali, limitirane serije, što još trebate?

Le Prase, obiteljska tvornica snova. Osim nakita i raznih ukrasa i sitnica ručno proizvode jedinstvene kasice prasice od recikliranih materijala. Originalne ideje, odlična izvedba, maštovit hrvatski suvenir

Lolina kućna manufaktura, nakit inspiriran životom i pop kulturom. Ručni rad, originalan hrvatski dizajn

Djuvedj je stvorio Jobotiche, male ručno rađene skulpture od reciklirane elektronike sačuvane u epoksidnoj smoli. Šarmantne Jobotiche su vrlo brzo prepoznali svi oni željni jedinstvenog komada nakita.

Colorio Organics je ručno rađeno donje rublje od GOTS certificiranog organskog pamuka, to je etičko donje rublje koje se potpuno izdvaja iz gomile. Svi komadi su dizajnirani kako bi bili privlačni, šareni i zabavni za nositi. Obzirom da nova kolekcija izlazi svaka dva mjeseca tako možete biti apsolutno sigurni kako nećete sresti nikoga tko nosi isto rublje kao i vi!

Ovaj eklektični spoj brandova koji predstavljaju okosnicu europske suvremene urbane casual, streetwear, art i skate scene, te malih, neovisnih, jedinstvenih i uglavnom ručno rađenih brandova iz Hrvatske i regije je očito pun pogodak kada je riječ o zadovoljstvu kupaca.

A da im je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu u Eleven Split dućanima su pokazali tako što su ove godine krenuli sa poklonima još i ranije.

Za svakih 1.000 hrk potrošenih u jednom od dućana na dar ćete dobiti Poklon bon u iznosu od 100 kn. Ovakvim darom se možete dodatno razmaziti ili možda razveseliti dragu osobu u ovom radosnom vremenu koje dolazi.

Eleven Split dućanima vas s veseljem očekuju.