LESNINA

Lesnina Sesvete slavi 13. rođendan

26.08.2015 u 12:46

Bionic
Reading

Broj 13 za neke je možda nesretan broj, ali ne i za Lesninu Sesvete, jer ona u nadolazećim danima slavi svoj 13. rođendan! U maniri pravog domaćina Lesnina Sesvete gostima priprema veseli zabavni program, kao i prigodne popuste na proizvode za uređenje i opremanje doma

Od petka do nedjelje (28.-30.08.2015.) posjetitelji Lesnine XXXL Sesvete, uz dodatne slavljeničke popuste na kompletan namještajni asortiman i opremu za dom, moći će uživati u dobroj glazbi DJ-a Alexa Sabatinija, kao i povoljnoj ponudi brzih jela i osvježavajućih pića. Posjetite Lesninu Sesvete u rođendanskom periodu i svakako zaigrajte nagradnu igru „Putovanje na Tenerife“ jer možda baš vi i vama draga osoba otputujete na 8-dnevno opuštanje na Kanare!

Rođendanskom slavlju tradicionalno se pridružuju i ostali centri diljem Hrvatske. U Zagrebu će od petka do nedjelje s Lesninom Sesvete slaviti i Lesnina Jankomir, a u Dalmaciji Lesnina Split

Lesnina Varaždin, Čakovec, Zadar i Rijeka svoje će kupce razveseliti u danima vikenda 28. i 29. te u ponedjeljak 31.08.2015., a Lesnina Osijek od 27. do 29.08.2015.

Iskoristite priliku za najpovoljniju kupnju i dobru zabavu! Dođite i provedite ugodan obiteljski vikend, najbolja prilika za kupovinu namještaja se ne propušta!

Lesnina – kvaliteta dostupna svima!