MEBLO AKCIJA

20% popusta na sve dječje sobe i 50% popusta na madrac

04.08.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Bliži se početak školske godine – idealno vrijeme za opremanje i nadogradnju dječjih soba. Neovisno o tome kreće li Vaše dijete u vrtić ili školu bitno je da ima svoj vlastiti prostor u domu u kojem će se osjećati neovisno, a ujedno i sigurno. Osmišljavanje izgleda sobice može biti zabava za cijelu obitelj te sjajan način da provedete više vremena sa svojom djecom, što će oni posebno cijeniti

Najbitnije je da soba bude funcionalna, praktična i naravno, djetetu zanimljiva. Problem obično predstavlja nedostatak prostora, jer dječja soba nikada nije dovoljno velika.

Danas dječje sobe postaju multifunkcionalne prostorije, koje se koriste za spavanje, igranje, učenje, pa i za objedovanje. Možda Vam se neće učiniti prikladnim da se dijete odvaja i jede u svojoj sobi, ali njima to predstavlja poseban užitak, kojeg biste im, s vremena na vrijeme, trebali omogućiti. Kako dijete odrasta tako se mijenjaju njegove potrebe i preferencije, na što valja obratiti pažnju već pri samom planiranju sobe te ostaviti odgovarajući prostor za eventualne naknadne promjene. Tako će npr. tinejdžeru biti potrebno manje prostora za igračke, ali zato više za druženja sa prijateljima, stoga neće na odmet doći jedan dodatan ležaj ili kauč.

U Meblo Trade salonima pronaći ćete programe dječjih soba Mab Mela i Fly team, Iles Mali Princ, Alples Tempo Xi X te Planet, koji se mogu prilagoditi individualnim željama i ciljevima. Naši stručnjaci za uređenje interijera, pomoći će Vam praktičnim savjetima, kako bi u estetsko-kvalitativnom pogledu, ali i u zadovoljavajućoj financijskoj konstrukciji, opremili dječje carstvo.

U svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr u tijeku je akcijski popust od 20% na sve dječje sobe. Kao posebnu pogodnost uz kupnju dječjih soba nudimo čak 50% popusta na madrace Young , Termal H, te Favourite S Hard.

Odabirom adekvatnog madraca Vaše će dijete imati miran san i buditi se uvijek odmorno i veselo te spremno za novi 'radni' dan.

Meblo Trade – Najbolji u 4 zida!