MEBLO AKCIJA

Meblo tjedan do 30% popusta vrijedan

21.07.2015 u 10:21

Bionic
Reading

Iskoristite akcijski tjedan u Meblo trade s popustima od 15 do 30% na sav asortiman. Samo od 23. do 30. srpnja u svim Meblo trade salonima i Meblo trade web shop-u!

Kuhinje, blagovaonice, dnevni boravci, spavaće sobe, ormari, dječje sobe, madraci, vrt, dekori i tapete, asesoari...više od 10 000 proizvoda je na popustu i to samo u razdoblju od 23. do 30.07.!

Sada je pravo vrijeme za promjenu madraca čija ponuda nikada nije bila veća, pa svatko može pronaći nešto po svome ukusu. Na raspologanju su brojni modeli madraca sa posebnim antibakterijskim presvlakama, od lateksa, memory ili HR pjene, sa bonel, džepičastom ili mikrodžepičastom jezgrom, nadmadraci, anatomski jastuci, brojna rješenja podnica koja se mogu implementirati i u već postojeće krevete.

Moderna ili stilska kuhinja, uz stručne Meblo trade savjetnike zabljesnut će u vašem domu po najpovoljnijim uvjetima, u tjednu bez PDV-a. Dječje - i spavaće sobe sa mnoštvom fleksibilnih rješenja, kreveti  sa spremištima, ladicama, u koži ili tapecirani atraktivnim tkaninama, ugradbeni ili samostojeći ormari, komode, noćni ormarići ili jednostavno osvježenje interijera tapetama, tepisima, dekorima, uvelike će promijeniti vaš dom.

Blagovaone, dnevni boravci, ulazni prostor može biti osvježen pojedinim detaljem namještaja, zamjenskim tepihom, zavjesama, tapetama ili novom garniturom za sjedenje , stolovima i stolcima.
Prilika je jedinstvena i ne traje predugo!

Posjetite nas u Meblo trade salonima ili odmah obavite kupnju na meblo.hr !

Meblo – najbolji u 4 zida !