CINESTAR TV FANTASY

CineStar TV Channels pokreće najuzbudljiviji i najstrašniji filmski kanal ikad

24.06.2015 u 13:33

Bionic
Reading

Uskoro nam stiže novi, jedinstveni filmski kanal posebno osmišljen za sve obožavatelje žanrova koji prikazuju likove iz mašte, stvorenja iz snova i filmove od kojih prolaze trnci i zastaje dah!

Novi CineStar TV Fantasy jedini je TV kanal u regiji koji objedinjuje najuzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunacima, čudovištima te nezaobilazne animacije. Za sve one koji žele biti očarani, uvučeni u svijet magije i fantastičnog, za sve koji žele doživjeti najintenzivnije filmske osjećaje, CineStar TV Fantasy bit će prvi izbor TV kanala!

Novi kanal CineStar TV grupe, CineStar TV Fantasy, moći ćete pogledati u osnovnom paketu na odabranim TV platformama, gdje će se pridružiti već postojećim domaćim, specijaliziranim televizijskim kanalima CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller, najgledanijim filmskim kanalima u regiji.

Blitz

Proročanstva, Looper, Knjiga iskupljenja, Izvorni kod, Zla kob, Majstori iluzije, Zabranjeno kraljevstvo i Arthur i Maltazardova osveta samo su neki od TV naslova kojima nas povodom dolaska na televizijske ekrane časti CineStar TV Fantasy!

Proročanstva (Knowing)
Djevojčica u vremensku kapsulu predaje naizgled nasumičan niz brojeva koji dječak Caleb pronađe 50 godina poslije. Pokaže ga svojem ocu koji otkriva da su brojevi kodirana poruka koja sadrži točne datume, koordinate i brojeve poginulih svih velikih nesreća posljednjih pedeset godina, ali i datume tri velike katastrofe koje će se tek dogoditi...

Glavne uloge: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne

Looper
Nevjerojatna priča redatelja Riana Johnsona prikazuje nemilosrdnu budućnost u kojoj članovi kriminalne organizacije nepoželjnu metu pošalju u prošlost kamo ju plaćeni ubojice slijede i ubiju. Jednoga dana Joe, i sam plaćenik, saznaje da mu je novi zadatak otići u prošlost i ubiti – samoga sebe.

Glavne uloge: Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt

Knjiga iskupljenja (Book of Eli)
Postapokaliptična priča o muškarcu koji trideset godina luta, noseći sa sobom posljednji primjerak knjige koju čuva vlastitim životom.

Glavne uloge: Denzel Washington, Mila Kunis, Ray Stevenson

Izvorni kod (Source Code)
Vojnik se budi u tijelu nepoznatog čovjeka i otkriva da se nalazi unutar vladinog eksperimentalnog programa u misiji pronalaženja bombaša. Ima samo osam minuta da spriječi tragediju, ili će to zastrašujuće iskustvo morati iznova ponoviti.

Glavne uloge: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

Zla kob (Sinister)
Pisac specijaliziran za pisanje o stvarnim zločinima s obitelji seli u kuću stravične povijesti, gdje pronalazi kutiju punu filmova uznemirujućeg i zlokobnog sadržaja.

Glavne uloge: Ethan Hawke, Juliet Rylance, James Ransone

Majstori iluzije (Now You See Me)
Grupa od četvero iluzionista tijekom svojih nevjerojatnih nastupa zadivljuju publiku, a onda ih nagrađuju novčanicama koje padaju s neba. Otkrijte kako im to uspijeva!

Glavne uloge: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher

Zabranjeno kraljevstvo (The Forbidden Kingdom)
Američki tinejdžer, sasvim slučajno, pronađe relikviju kineskog mudraca i ratnika Monkey Kinga, što ga pošalje u drevnu Kinu gdje se pridružuje grupi majstora borilačkih vještina koji žele osloboditi zarobljenog Monkey Kinga.

Glavne uloge: Jackie Chan, Jet Li, Michael Angarano

Arthur i Maltazardova osveta (Arthur et la vengeance de Maltazard)
Nakon što Arthur dobije neobičnu poruku s pozivom “upomoć!” i shvati da je njegova Selenija u opasnosti, učinit će sve kako bi joj pomogao.

Najavu za kanal koji s nestrpljenjem iščekujemo pogledajte na linku niže, a zasad vam otkrivamo da se CineStar TV Fantasy na malim ekranima očekuje već ove jeseni!

CineStar TV kanale potražite kod svog operatera.