Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution

Do čišće kože u samo 60 sekundi dnevno

02.06.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Ovaj inovativni set sastoji se od revolucionarnog uređaja Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush s četkom Deep Pore Brush Head, gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser i maske od gline Decongesting Clay Mask za odčepljivanje pora

Clarisonic set za dubinsko čišćenje pora - Deep Pore Decongesting Solution, Clarisonic rješenje za potpunu transformaciju kože.

Vodeći dermatolozi testirali su set i utvrdili da su se pore smanjile za 25% nakon samo jednog korištenja. Koža izgleda glatkije, ten je blistaviji i ujednačeniji.

Koža je u odnosu na sve ostale dijelove tijela najviše izložena agresijama iz okoline. Od uobičajenih problema poput smoga, prašine i prljavštine do manje vidljivih onečišćivača poput ispušnih plinova i industrijskih procesa.

Ako dobro ne očistimo kožu, sitni onečišćivači u obliku lebdećih čestica mogu prodrijeti kroz površinske slojeve kože i uništiti njezine ključne proteine i prirodne mehanizme zaštite, te prouzročiti prerano starenje, dehidraciju, neujednačen tonus, sitne linije i bore.

Začetnik soničnog čišćenja i transformacijske njege kože otkriva nam nevjerojatne rezultate studije koja dokazuje da Clarisonicova patentom zaštićena tehnologija djeluje na sasvim novoj razini – uklanja 30 puta više onečišćivača koji ubrzavaju proces starenja u odnosu na ručno čišćenje.

Patentirana četkica Clarisonic Sonic Cleansing Brush oscilira na soničnoj frekvenciji od preko 300 pokreta u sekundi nježno čisteći pore od nečistoća i okolišnih agresora u uspješnoj borbi protiv štetnog utjecaja zagađenja - u samo 60 sekundi dnevno.