MEBLO AKCIJA

Popust od 15-30% na kompletan asortiman namještaja i dekora samo od 8. do 20.06.2015.

01.06.2015 u 16:00

Bionic
Reading

Blagovaonice, dnevni boravci, kuhinje po mjeri, spavaće sobe, ormari, dječje sobe, kreveti, madraci, vrtni namještaj, dekori i tapete, više od 10 000 artikala je na akcijskom popustu od 15 do 30% samo od 8. do 20.06.2015.

U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu.

Moderni ili stilski kreveti od drveta ili u koži, anatomski francuski ležajevi, kreveti sa spremištem za posteljinu ili sa dodatnim ladicama u podnožju samo su dio bogatog Meblo asortimana iz ponude spavaćih soba!

Klizni I ugradbeni ormari sa tapetom, ogledalom, mat ili u sjajnoj izvedbi fronti , isplanirani do detalja maksimalno će iskoristiti vaš prostor, nišu u garderobi ili u spavaćoj sobi, u hodniku, u prostoru ispod stepeništa! Garniture za dnevni boravak  su izrađene od vrhunskih materijala, udobne, fleksibilne, brojni modeli imaju mogućnost razvlačenja u ležaj, trajne su i kvalitetne, u izboru kože ili tkanine u punoj paleti boja.

Dom može biti osvježen i atraktivnim detaljima, zamjenskim tepihom, zavjesama, tapetama, vazom ili dekorativnim prekrivačem, sve uz povoljne cijene.

Izbor kvalitetnog madraca je veoma važan za zdravlje i odmor, a na raspolaganju su brojni modeli ortopedskih madraca i nadmadraca s posebnim antibakterijskim presvlakama. Materijali su raznovrsni i tehnološki napredni - od lateksa, memorijske pjene, hladno lijevane pjene, džepičastih i mikrođepičastih opruga.

POSEBNA POGODNOST: 1 madrac kupite , drugi dobijete na poklon! Ova akcijska pogodnost odnosi se na madrac Clima Hybrid, unikatan novi madrac, hibrid najboljih materijala na tržištu, u svim dimenzijama.

Iskoristite ovu specijalnu pogodnost u svim Meblo salonima i na www.meblo.hr, opremite vaš dom po akcijskim cijenama i osigurajte si zdrav, siguran i miran san.
Uz stručnu uslugu Meblovih savjetnika za uređenje interijera te organiziranu dostavu i montažu Meblo asortiman dostupan je po najatraktivnijim uvjetima!

Više na www.meblo.hr.

Meblo-najbolji u 4 zida