MEBLO AKCIJA

Meblo popust 20% na stolove i stolice samo do 17. Svibnja

06.05.2015 u 10:19

Bionic
Reading

U tijeku je akcijski popust od 20% na blagovaonice renomiranih proizvođača od kojih posebno ističemo Calligaris i Miotto

Blagovaonica je prostorija u domu u kojoj je obitelj najčešće na okupu. Meblo vam omogućuje da to vrijeme provedete na najbolji mogući način. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te stolica u svim mogućim bojama, materijalima i izvedbama, zasigurno će zadovoljiti svačiji ukus.

Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.

Miotto design nudi udobne kožne, tapecirane ili drvene stolice koje pružaju vrhunski osjećaj udobnosti te iznimno kvalitetne stolove atraktivnog dizajna nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pozivamo vas da iskoristite akcijski popust u svim Meblo salonima i Meblo web shopu, samo do 17. svibnja!