AQUAFRESH®

Aquafresh vas vodi na putovanje na Floridu

23.04.2015 u 11:35

Bionic
Reading

U subotu, 25. travnja s početkom u 11 sati, na livadi pored Malog jezera Jarun, u Aleji Matije Ljubeka 33 u Zagrebu održat će se Aquafreshov Dan za slatki izazov

Dan za slatki izazov zapravo je nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi oni koji u subotu dođu na Jarun, gdje će se razbijati najveći slatkiš u Hrvatskoj. Svatko od posjetitelja dobit će priliku da bez straha od karijesa udari po velikom slatkišu i pokuša ga razbiti kako bi došao do fantastične nagrade koja je skrivena unutar divovskog slatkiša – obiteljskog putovanja na Floridu.

Osim velikog nagradnog natjecanja, svi posjetitelji imat će priliku fotografirati se s Aquafreshovim superherojem Kapetanom Aquafreshom, fotografirati se u Aquafreshovom photoboothu, ali i informirati se i naučiti sve o oralnoj higijeni i zdravlju na Aquafreshovom info štandu.

AQUAFRESH® je brand koji već gotovo pola stoljeća kupcima ulijeva povjerenje, donosi novitete na tržište, ali i iznenađuje svoje vjerne kupce posebnim akcijama i darovima. Iz Aquafresha neprestano nagrađuju vjernost svojih kupaca, a ovoga se puta radi o čitavom danu posvećenom edukaciji o zdravlju, zabavi, ali i vrijednim nagradama.