ZEWA

Nek' te voda nosi

15.04.2015 u 15:47

Bionic
Reading

Isprobajte Zewa Aqua Tube, jedinu tubu koja se razgrađuje u vodi poput toaletnog papira

Prazna tuba, tuljac, rolica… kako god zvali taj ostatak WC papira, činjenica je da nam svima samo smeta.
A kako se vi riješavate praznih tuba koje ostaju nakon što potrošite i zadnji listić toaletnog papira? Jeste li dovoljno savjesni da praznu tubicu razmotate i pridodate starom papiru za reciklažu? Ako na ovo pitanje potvrdno klimate glavom, čestitamo. Istraživanja pokazuju da ste među rijetkima. Većina nas jednostavno baci tubu u smeće, ali tek nakon što se danima povlači po kupaonici izazivajući mnoge, sasvim nepotrebne, obiteljske rasprave…

Srećom, sada ih možete lako izbjeći. Istog trenutka kada potrošite sav papir, tubu Zewa Aqua Tube jednostavno ubacite u WC školjku. I budite bez brige, neće je začepiti. Napravljena je od istih vlakana kao i WC papir pa je možete baciti u svaku WC školjku u koju bacate i toaletni papir, čak i ako imate stari odvodni sustav, živite u starijoj zgradi ili koristite septičku jamu.
Ova tuba je biorazgradiva i rastapa se u vodi u trenu. Da biste je isprali, dovoljno je jedno ispiranje WC školjke, zajedno s WC papirom i fekalijama. Ako ste od onih koji više vole pripremiti tubu za recikliranje, nema problema. I ova je tuba jednako prikladna za reciklažu. Ona vam samo nudi alternativu: jer zaista nema ničega goreg od prazne tube toaletnog papira koja tužno čeka da je netko ukloni s perilice rublja, zar ne? Zašto je tamo i tko ju je trebao odnijeti, više nije bitno. Ne zamarajte se sitnicama i riješite taj problem jednostavnim bacanjem u školjku.

Svoje vrijeme i energiju posvetite ljepšim stvarima, a sitnim svađicama, neredu u kupaonici i zaboravljenim tuljcima recite jednom zauvijek: Nek’ te voda nosi!