WALKMAXX OBUĆA

Probudi detektiva u sebi i pronađi nagradu vrijednu 6.000 kuna

02.04.2015 u 15:24

  • +15

Studio Moderna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Walkmaxx

Bionic
Reading

U najvećoj proljetnoj potrazi do sada smo otkrili dvije skrivene lokacije i dvoje najsretnijih detektiva nagradili trogodišnjom zalihom Walkmaxx obuće! Ovaj tjedan pozivamo te da nam se pridružiš u još jednoj potrazi jer te opet očekuje najudobnija nagrada vrijedna čak 6000 kn

Ako se do sada nisi priključio najvećoj potrazi u Hrvatskoj, krajnje je vrijeme da to učiniš!
Pridruži se detektivu Maxxu i otkrij na kojoj se skrivenoj lokaciji krije Walkmaxx obuća! Kao nagradu, svaki tjedan možeš osvojiti trogodišnju zalihu Walkmaxx obuće, a detektiva koji prvi otkrije o kojoj je lokaciji riječ razveselit ćemo novim Adaptive – fleksibilnim cipelama.

Zato probudi detektiva u sebi i priključi se najzabavnijoj i najzanimljivijoj igri na Facebook stranici Walkmaxx Hrvatska već sada!

Nova potraga kreće 03.04., a kako bismo ti malo pomogli, svaki dan dat ćemo ti jedan trag koji ti može pomoći u otkrivanju lokacije. Ako si prepoznao skrivenu lokaciju, ponudi svoj odgovor jer najsretnijeg igrača čeka super vrijedna nagrada – trogodišnja zaliha Walkmaxx cipela!
Neovisno o tome osvojiš li baš ti glavnu nagradu ili ti ona ipak izmakne, vrijedi provjeriti što nam je Walkmaxx pripremio za ovo proljeće! Nova kolekcija cipela i dalje je sinonim za udobnost, a novi modeli odlikuju se i trendi izgledom, još boljom kvalitetom i dolaze u atraktivnim bojama.

Iz proljetne kolekcije tako se izdvajaju Adaptive - fleksibilne cipele, obuća koja uz prepoznatljiv, zaobljeni ima i fleksibilni potplat koji se prilagođava baš svakom stopalu - balerinke i sporty balerinke, mokasine i platnene mokasine, Street Style cipele i brojni drugi modeli. Sve njih možeš provjeriti ovdje !

I ne zaboravi se uključiti u najveću potragu u Hrvatskoj - Walkmaxx potragu, jer ona traje još samo dva tjedna! Nagrade su i više nego primamljive! Najsretnijeg igrača čeka trogodišnja zaliha Walkmaxx obuće vrijedna 6 000 kuna, stoga probudi detektiva u sebi i kreni u potragu za vrhunskom udobnošću!