SHOOSTER PROLJEĆE 2015

No ordinary love

24.03.2015 u 14:24

Bionic
Reading

Bilo bi sve tako super lako kad bi se uvijek moglo zaljubiti u nekog tko ti je baš pri ruci, koga ti preporučuju frendovi ili nedajbože starci. Ali kako znamo, stvar je baš uvijek kompliciranija od toga: uvijek se zaljubiš baš u nekog od koga te odvaja hrpa nekih glupih okolnosti

Shooster, dom u kojem žive sve najbitnije tenisice svijeta, dobro razumije jer kao pravi sneakermeister, proš’o je sve to: zato te poziva da si olakšaš stvari i zaljubiš se u nove kolekcije za proljeće 2015. koje ti je pripremio, jer vjeruj nam, totalno su neodoljive!

Evo recimo, tu je Adidas ZX Flux!
Još od 1989. godine, kada je na Zemlju lansiran prvi ZX 8000, izdvajao se svojim inovativnim stilom, te osvajao zbog svoje indvividualnosti, jednostavnosti i izravnosti.
Unutar ZX obitelji, ove su tenisice predstavljale korak naprijed koji je na prvu osvojio srca i noge predanih sportaša i ljubitelja ulične mode diljem svijeta.
Ključne tehnologije ovog modela bile su Soft Cell tehnologija u peti i revolucionarni Torsion sustav koji omogućava slobodno i prirodno kretanje noge.
Gotov flashback, opet smo u sadašnjosti. Slijedeći to vrhunsko nasljeđe, model ZX Flux Adidas iz kolekcije proljeće 2015. nastavio je oduševljavati inovativnosšću. Skinuo je njihov gornji dio, «oklop» ZX tenisica kako bi pokazao njihovu srž – njihov DNK.

Uvijek ispred svog vremena, tako i nove ZX Flux tenisice nude nenametljiv stil koji te zove na akciju osvještene kreativnosti i neumoljive strasti, poput zida koji samo čeka da ga oslikaš!
Jel’ to sve od noviteta?

Ajde molim te, pa već dobro znaš Shooster – lanac s preko 20 trgovina diljem zemlje jasno da ima još dobrih stvari!
Slušaj samo o Nike Roshe! To ti je jednostavna i moderna tenisica koja slavi minimalizam, pogodna za svakodnevno nošenje.
Jednodijelni potplat smanjuje težinu tenisice, a lagana mrežasta tkanina od tekstila na gornjištu prilagođava se stopalu i pruža super ugodu pri nošenju.
Voliš sport, pustolovinu, tehnologiju i prozreš odmah kad ti netko pokušava mazat oči?
Onda odaberi Nike Roshe, jer s tobom nema zezancije – hoćeš istinski stil!

Dobro znaš da ne slijedimo trendove nego ih postavljamo. Dobro znaš da te ovdje čeka vrhunsko iskustvo shoppinga uz savršenu uslugu. A znaš i da sve te kul brandove – Nike, Jordan, Adidas, Asics, Converse, Supra, Vans, DC, K-Swiss..., ne možeš pronaći nigdje drugdje osim na ovim adresama:

ADRESE:

Zagreb
Arena centar
City Center One West
City Center One East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Ilica 57 – Kids
Westgate

Rijeka:
Adamićeva 17
ZTC Rijeka

Velika Gorica:
Trg kralja Tomislava 38

Split:
PTC Joker
City center one

Pula:
Portarata 8

Zadar:
TC Relja

Koprivnica:

Zrinski trg 5

Karlovac:
Stjepana Radića 21

Varaždin:
Trg slobode 2

Osijek:

Trg slobode 2
PTC Portanova

Slavonski Brod:

City Colosseum