ČIGRA LIMAČ KUP

Dođite na 6. Čigra Limač Kup i 3. Čigra Open

23.03.2015 u 13:05

Bionic
Reading

Takwondo klub Čigra organizira svoj prepoznatljiv 6.Čigra Limač Kup i 3.Čigra Open u subotu 28.ožujka u sportskoj dvorani „Sutinska vrela“ u Podsusedu s početkom u 9.30h.

Čigra Limač kup jedinstveno je i najveće natjecanje u regiji koje u svijet taekwondo – a uvodi najmlađe uzraste koji tako dobivaju iskustvo nastupanja na natjecanjima a ujedno i omogućava da pokažu svoje stečene vještine. Pod pokroviteljstvom grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba ove godine očekuje se gotovo 1200 natjecatelja/ica iz Hrvatske i susjednih zemalja ( Slovenija, BiH, Srbija, Italija, Mađarska, Austrija, Slovačka, Kosovo...) u dobi od 4-17 godina.

Čigra Limač Kup jedinstveno je natjecanje u regiji za najmlađe dobne skupine taekwondo sportaša sa snažnim ciljem promicanja nenasilja, usmjeravanja djece od najranije dobi na sportsko druženje, te uključivanje djece s posebnim potrebama u sport. I ove godine Čigra Limač Kup za posjetitelje i sudionike pripremio je i iznenađenja u obliku gostovanja poznatih boraca i sportaša - svoje gostovanje najavili su, sestre Zaninović, Marina Sumić, Filip Grgić, Goran Ivanišević i mnogi drugi. Želja organizatora je da se svako dijete osjeća posebno i da za svoj nastup dobije medalju. Sudjelovanjem na ovoj sportskoj manifestaciji potiču se i nagrađuju sportske aktivnosti.

Organizatori i natjecatelji pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu i podrže mlade nade taekwondo-a te provedu zdravu i zanimljivu subotu.