AUTOTRANS

Zagreb i Rijeka povezani - 21 polazak dnevno

25.02.2015 u 11:27

Bionic
Reading

Da je platežna moć naših građana sve slabija, danas u vrijeme nezaposlenosti, neisplate plaća, blokada računa, problema sa kreditima u švicarskim francima , i nije potrebno posebno naglašavati. Činjenica je da po prioritetu naših potreba, putovanja i slične radosti koje si ponekad poželimo priuštiti, u ovakvim lošim vremenima, nažalost moraju pasti na dno ljestvice ili ih jednostavno moramo izbrisati. Stoga se kao majstori improvizacije, hvatamo svake zgodne prilike, popusta ili akcije koja će nas razveseliti i unijeti pozitivan nemir u naš svakidašnji dnevni ritam

Poučeni takvim iskustvima i analizom platežnih mogućnosti svojih putnika i onih koji to namjeravaju postati, iz Autotrans grupe stigla je posebna ponuda na tržištu putničkog prijevoza. A radost je veća kad znamo da se radi o povezanosti Zagreba i Rijeke, jer je to u našoj zemlji ipak najfrekventnija relacija. Svi Zagrepčani i koji se zažele morskog zraka, ili pak šetnje riječkim Korzom, mogu izabrati čak 21 polazak dnevno iz Zagreba, što znači da već od ranog jutra u 5 sati i 15 pa sve do večeri , u 21,00 sat mogu putovati za Rijeku. Slična je situacija u obrnutom smjeru, jer mladi Riječani na studiju u metropoli, brojni poslovni ljudi ili ljubitelji shoppinga u jednom od mnogih zagrebačkih centara, putuju već u 4,55 iz Rijeke, i sve tako do zadnjeg polaska u 20,40 sati. No najveća je vrijednost ovih zaista brojnih mogućnosti što se cijena pojedinih polazaka toliko smanjila da ne čude izjave poput onih; „ pa „skočili“ smo do Zagreba na kavu, jer je cijena putovanja i više nego prihvatljiva“. A to prihvatljiva znači da možete putovati za već od 43,00 kune! Preporučujemo putovanje u tjednu, dakle utorkom, srijedom ili četvrtkom, kada ste spretno izbjegli gužve za vikend i ostvarili 10% popusta, a ako još uplatite svoju kartu putem Internet prodaje Autotransa, odobrava se 5% popusta. Stoga i ne čudi činjenica da se vrlo često u oba pravca traži karta više, za prijevoz u udobnom i sigurnom autobusu, u kojem su Vam omogućili i besplatan pristup Internetu.

Autotrans grupa, koja u svom voznom parku broji 450 autobusa, 20 vlastitih kolodvora i terminala, kao i 80 prodajnih mjesta, održava preko 500 linija u domaćem i međunarodnom prijevozu. Svojom sustavnom politikom cijena, omogućila je i na drugim relacijama unutar Hrvatske povoljnije cijene putovanja između naših gradova i regija. Na Internet stranicama www.autotrans.hr mogu se pronaći značajni popusti na vezama između Istre, Kvarnera i Dalmacije, između Zagreba i Istre, a također i na relacijama unutar pojedinih županija. Uz komercijalne povlastice, kuponske karte i posebne popuste za domaće tržište, u pripremi je i širenje u segmentu međunarodnih linija pa se tako očekuje još bolja povezanost sa zemljama zapadne Europe, a isto tako i sa istočnim susjedima.