ADIDAS ULTRA BOOST

Ovo je najbolja tenisica za trčanje!

24.02.2015 u 16:07

  • +2

Adidas Running

Izvor: tportal.hr / Autor: adidas

Bionic
Reading

Drugog ožujka započinje nova sezona popularne Adidasove škole trčanja na kojoj se polaznici u Zagrebu, Rijeci i Puli prijavljeni na www.adidastrcanje.hr kroz sedam mjeseci pripremaju za veliki test - trčanje polumaratonske utrke u sklopu Zagrebačkog marartona. Kako bi ova, po mnogima najbolja rekreacija na svijetu bila što lakša i ugodnija, Adidas je ove godine otišao korak dalje i trkačima predstavio ULTRA BOOST - najbolju tenisicu za trčanje

Tenisica koja pomiče granice izdržljivosti, prilagodljivosti i energiziranosti, nastala je testiranjem u tehnici ARAMIS 3D kojom se mjeri oblik i površina koji kombinirani pružaju najbolje trkačko iskustvo. Tehniku ARAMIS koriste se i veliki inženjerski odjeli u NASA-i, Boeingu te BMW-u, koji pomoću nje analiziraju vibracije, testiraju izdržljivost i reakcije na iznenadne, jake udarce. Ultra BOOST intuitivno se prilagođava koraku trkača omogućavajući povrat uložene energije, superiornu podršku i potpunu udobnost u svakom istrčanom kilometru, bez obzira na okolinu i uvjete trčanja.

NENADMAŠAN POVRATAK ENERGIJE
U odnosu na tenisicu Energy BOOST, Ultra BOOST sadrži čak 20 posto više BOOST materijala koji omogućuje povrat energije. Napravljene od oko tisuću jedinstvenih energetskih kapsula, tenisice BOOST osiguravaju konstantno vrhunske performanse, u svakom okruženju i na svakoj udaljenosti.

PRILAGODLJIVA UDOBNOST
Kako bi upotpunio priču o nenadmašnom povratku energije Ultra BOOST uvodi inovaciju korištenjem Adidasove tehnologije PRIMEKNIT koja je napravljena kako bi se dostigle nove razine udobnosti, potpore i stila. Trkačevo stopalo može se proširiti za 10 milimetara prilikom trčanja. Kada postoje ograničenja, ovo proširenje može uzrokovati neudobnost, trenje te ozljede prilikom trčanja. Za razliku od ostalih tehnologija pletenja, inovativna
tehnologija PRIMEKNIT Ultra BOOSTA pruža ugodnu potporu u područjima stopala koja se manje šire te prilagodljivo širenje gdje je to potrebno kako bi se pružila maksimalna udobnost.

ISKORISTIVOST ENERGIJE

Jedna od najvećih prednosti Ultra BOOSTA jest rastezljiv potplat koji se prilagođava i širi prilikom pokreta stopala. Perforirani elastični dizajn povećava iskoristivost energije
tehnologije BOOST bez ograničavanja kvalitete. Jedinstven izgled potplata savršeno se nadopunjava s energetskim kapsulama BOOSTA.

VRHUNSKA PODRŠKA

Tenisice Ultra BOOST opremljene su novom konstrukcijom pete koja prati prirodne pokrete zgloba noge, udobno prianja i prilagođava se obliku noge. Osim toga, tensice Ultra BOOST opremljene su tehnologijom TORSION SYSTEM dvostruke gustoće, utkane u bazu tenisica čime su omogućene slobodnije kretnje između pete i prednjeg dijela stopala uz visoku stabilnost i kontroliranost trčanja. Napredna tehnologija Strech Web elastičnim dizajnom pruža dodatnu potporu tako što prati i prilagođava se svakom pokretu noge, a pritom jedinstvenim izgledom upotpunjuje energičan stil svakog trkača.

Tenisice Ultra BOOST dostupne su od 25. veljače u Adidasovim, Intersportovim te svim boljim sportskim prodajnim mjestima po cijeni od 1.389 kuna.

Više informacija i videomaterijale o Adidasovim proizvodima za trčanje potražite na: