TAROT

Ljubavni savjeti žene koja zna

24.02.2015 u 14:16

Bionic
Reading

Tarot služi kao potpora mojim vidovnjačkim sposobnostima, omogućuje mi detaljan uvid u vaše probleme te pogled u vašu prošlost, sadašnjost i budućnost. Gledam karte već 25 godina jer je to moj poziv i u životu sam posvećena isključivo radu s ljudima.

Zovem se Petra Ružić. Božji dar da vidim budućnost imam od malih nogu i već od rane mladosti počela sam svoj dar koristiti u želji da pomognem ljudima. Osoba sam od velikog životnog і profesionalnog iskustva što mi pomaže da sagledam νаš problem drugačijim očіmа i predložim vam konkretno rješenje.

Tarot služi kao potpora mojim vidovnjačkim sposobnostima, omogućuje mi detaljan uvid u vaše probleme te pogled u vašu prošlost, sadašnjost i budućnost. Gledam karte već 25 godina jer je to moj poziv i u životu sam posvećena isključivo radu s ljudima. Godine 2000. bila sam i član udruge astrologa u Londonu te sam pomogla mnogim ljudima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ne gatam niti gledam u kuglu - jednostavno sam žena koja VIDI i ZNA.

Pomoću mojih savjeta pronađite sreću u ljubavi, ostvarite sklad u vezi ili braku, stvorite stabilne prijateljske i emotivne odnose te uspješno razrješite financijska i ostala pitanja.

Sve dileme nestaju u razgovoru sa mnom jer vam uvijek dajem ISKREN odgovor.

Vaša Petra

Vinko, Makarska: "Hvala vam gđo. Petra na vašim savjetima, do sada su mi mnogi rijetko nešto točno prorekli, jedno su se vaši odgovori pokazali zaista točnima."

Mirela, Sisak: "Otklonili ste svaku moju sumnju u vidovitost. Život mi se promijenio na bolje od mog razgovora s vama. Hvala vam najljepša."

"Hvala vam moja Petra, spasili ste moj brak. Samo ja znam koliko ste mi pomogli.
Pozdrav, Irena"

"Draga Petra, dugo sam bila financijski opterećena dugovanjima mog sina. Uspjela sam prodati kuću o kojoj sam vam pričala i riješiti se dugova. Za mene i mog sina počeo je nov život. Hvala Vam.
Davorka, 55 g."

Centar – gđa. Petra Ružić
060 617 616
Tel - 6,99 kn/min
Mob - 8,41 kn/min
http://www.tarot-sunce.com

Aurora u.o.|Slave Raškaj 10, Karlovac
OIB: 12533330791|info: 01 4574 310