MONOPOLY HERE & NOW

Fanovi kreiraju svjetsku verziju najpoznatije društvene igre

27.02.2015 u 10:24

Bionic
Reading

Pozvani ste da glasate za svoj grad koji će postati dio ploče novog Monopolya Here & Now

Grad, država - baci kockice, prođi START i budi spreman za preuzimanje svog Monopoly tokena na putu oko svijeta!
U povodu obilježavanja 80-e obljetnice najpoznatije društvene igre Monopoly, Hasbro, Inc. (NASDAQ: HAS) udružio se sa tvrtkom BuzzFeed kako bi zajedno s obožavateljima odabrali gradove diljem svijeta koji će postati vlasnički posjedi u novom Monopoly Here & Now – svjetskom izdanju igre koja se lansira u jesen 2015!

Glasovanje je započelo 13.02. i traje do 04.03.2015 putem globalnog linka http://www.buzzfeed.com/votemonopoly. U tom razdoblju obožavatelji mogu glasati za gradove koji su se našli na popisu svjetskih odredišta koja će biti predstavljena u novom Monopoly Here & Now izdanju. Na popisu se našao i Zagreb koji jhoće li uspjeti ovisit će samo o vašim glasovima.

Od 3. ožujka do 9. ožujka svi gradovi, veliki i mali, imat će priliku natjecati se za dva mjesta na ploči Monopoly Here & Now u "Wild Card tjednu." Obožavatelji mogu „dopisati“ dodatna mjesta koja nisu uključena u osnovni popis odredišta i gradova. Gradovi s najviše prijava tijekom tog tjedna dobit će dva vlasnička smeđa posjeda u novoj igri.

Konačni popis gradova koji će se naći u novom Monopoly Here & Now bit će objavljeni 19. ožujka, na Svjetski dan Monopoly igre i službenog rođendana Monopoly branda.
Monopoly Here & Now, svjetsko izdanje bit će dostupan od ove jeseni, a sadržavat će tokene sa svjetskim kulturnim znamenostima i novom igrom, gdje je cilj posjetiti što više mjesta, sakupiti što više žigova u putovnici tijekom cijelog puta. Igrači će prikupljati novac od naknade za posjetitelje kada protivnici dođu na njih, a prvi igrač koji popuni svoju putovnicu pobjeđuje.

Monopoly brand je svjetski omiljena obiteljska igra koju je igralo više od milijardu ljudi u 114 zemalja širom svijeta. Bilo da obožavatelji igraju licem u lice ili on-line kreirana su Monopoly iskustva koja odgovaraju svakom životnom stilu. Saznajte više o Monopoly brandu na Monopoly.com, pridružite razgovoru na Facebook.com/Monopoly, i glasajte u Monopoly Here & Now kampanji VoteMonopoly.com.

Glasaj za Zagreb!

Klikni na link i svojim glasom pomozi da se Zagreb nađe na ploči svjetskog izdanja društvene igre Monopoly - Here & Now!

Glasanje traje do 4. ožujka!

Podjeli informaciju i pozovi i prijatelje da glasaju!