L’OCCITANE

Svježina proljetne trešnje

16.02.2015 u 11:52

Bionic
Reading

Prve zrake sunca nježno miluju nasade u Luberonu (Provansa) i bude cvat bijelih trešnjinih pupoljaka iz kojih zrači svježina proljetne razigranosti

Prekrasno prirodan, kristalno čist miris s osvježavajućim i nježnim notama povest će vas na mirisno putovanje u živopisan voćnjak trešanja.

Gornje note
Iskričav limun obasjava mirisne note crnog ribizla i lubenice.

Srce mirisa
Razigrani trešnjini cvjetovi lebde nad mirisnom harmonijom ljubičice i ruže.

Donje note

Profinjena mirisna baza drvenastih nota i suptilnog mošusa.

Proizvodi iz nove L'Occitane kolekcije - Svježina proljetne trešnje

Eau de Toilette Fleurs de Cerisier L'Eau – Svježina proljetne trešnje, 50 ml

Proljeće je pred vratima! Sunčeve zrake obasjavaju voćnjake u Luberonu, u kojima su procvjetale prve trešnje. Iz njihovih nježnih bijeloružičastih cvjetova širi se duh razigranosti: svjež i suptilan miris koji poziva na slatko sanjarenje. Eau de Toilette Fleurs de Cerisier L'Eau razotkriva svježe proljetne note prvih trešnjinih cvjetova, tako nevinih i nježnih.

Mirisni dodir Svježina proljetne trešnje, 14 ml
Mirisni gel se nježno upija u kožu i daruje joj svu svježinu prvih cvjetova trešanja.Novi uljepšavajući ritual za mirisne dodire tijekom cijeloga dana. Sadrži ekstrakt višnje iz regije Luberon u Provansi. Upotreba: pomoću mekog i prilagodljivog aplikatora nanesite mirisni gel na pulsne točke (vrat, zapešća).

Mlijeko za tuširanje Svježina proljetne trešnje, 250 ml

Nježno mlijeko za tuširanje očisti kožu, pruža joj svilenkastu glatkoću i obavija je voćnocvjetnim mirisom. Koža je meka poput dodira latica trešnjinog cvijeta. Sadrži ekstrakt višnje iz provansalske regije Luberon.

Hidratantno mlijeko za tijelo Svježina proljetne trešnje, 250 ml
Prozračna i lagana formula mlijeka brzo se upija u kožu, dubinski je hidratizira i obavija je profinjenim voćno-cvjetnim mirisom. Za kožu, meku poput dodira latica trešnjinih cvjetova.

Krema za ruke Svježina proljetne trešnje, 30 ml
Krema obogaćena karite maslacem, pomaže nahraniti i zaštititi kožu ruku. Koža ruku je meka i namirisana profinjenim cvjetnim mirisom. Sadrži ekstrakt višnje iz provansalske regije Luberon.