STVORENE ZA VAŠU KOŽU

Ublažujuća njega lica karite maslacem

27.01.2015 u 15:11

Bionic
Reading

U ranim osamdesetim godinama prošlog stoljeća, L’OCCITANE je nesumnjivo bio jedan od prvih kozmetičkih laboratorija koji je razvio kompletnu kolekciju za njegu kože na bazi karite maslaca. Priča se nastavlja tako da je ta kolekcija postala jedna od najprodavanijih iz L’OCCITANEOVOG laboratorija te je karite maslac postao jednim od najpoželjnijih sastojaka svake kozmetičke torbice. Posebnost karite maslaca je ta što ga voli svaki tip kože,te je čista prirodna hrana za kožu

Žene u Burkini Faso ručno proizvode karite maslac. Netko bi pomislio da ovakav ručni rad oštećuje kožu radnica, ali činjenica jest upravo suprotno – njihove ruke su nevjerojatno meke. L’Occitane je otkrio da je karite maslac proizveden tradicionalnim metodama u zadrugama, osobito bogat omega 6 masnim kiselinama i karitenom. Ove molekule imaju iznimnu moć hidratacije, obnavljanja i zaštite kože. L’Occitanov laboratorij proizveo je nekoliko formula za njegu lica s upravo idealnom količinom karite maslaca za njegu određenih tipova kože, koje joj pružaju ugodu i zaštitu u svim vremenskim uvjetima.

ČIŠĆENJE
Ulje ili mlijeko?

Karite ulje za čišćenje lica
Otkrijte nov način čišćenja kože kariteom!
Svilenkasto ulje obogaćeno pravim karite uljem, temeljito čisti i osvježava kožu bez isušivanja i bez masnih tragova. U jednom potezu uklanja nečistoće te čak i vodootporni make-up!o da je karite maslac proizveden tradicionalnim metodama u zadrugama, osobito bogat omega 6 masnim kiselinama i karitenom. Ove molekule imaju iznimnu moć hidratacije, obnavljanja i zaštite kože. L’Occitanov laboratorij proizveo je nekoliko formula za njegu lica s upravo idealnom količinom karite maslaca za njegu određenih tipova kože, koje joj pružaju ugodu i zaštitu u svim vremenskim uvjetima.

Karite ultranježno mlijeko za čišćenje lica
Za potpuno i nježno čišćenje kože trebate svega nekoliko kapi ovog neodoljivog mlijeka. Jednostavno ga nanesite na lice kružnim pokretima – vršcima prstiju ili blazinicom. Njegova kremasta tekstura omogućava koži zadržavanje prirodne vlažnosti te je čini podatnom i mekom na dodir.

TONIRANJE

Karite nježni tonik za lice
Bezalkoholni nježni tonik predstavlja završnu fazu čišćenja lica i tonira kožu. Obogaćen je omekšavajućim kariteom i cvjetnim vodicama cvijeta naranče i različka. Kožu čini čistom, mekom i osvježenom.

HIDRATACIJA I NJEGA

Karite ultranježna krema za lice
Ultranježna hidratantna krema prozračne i nemasne teksture sadrži 5% karite maslaca te učinkovito i potpuno njeguje normalnu do mješovitu kožu, čak i osjetljivu. Koža je dugotrajno hidratizirana (48 h)*, elastična i meka. Zaštićena je od štetnih vanjskih utjecaja i ostaje ugodna na dodir tijekom cijeloga dana.
*Test učinkovitosti na 12 dobrovoljaca.

Karite ultrabogata krema za lice

Ultrabogata krema raskošne i hranjive teksture s visokom koncentracijom od čak 25% karite maslaca, posebno je prilagođena potrebama suhe i izrazito suhe kože, čak i one najosjetljivije.
Čini kožu dugotrajno hidratiziranom (72 h)**, mekom i podatnom. Smanjuje osjećaj zatezanja te učinkovito štiti od vanjskih utjecaja u svim vremenskim prilikama.
**Test učinkovitosti na 14 dobrovoljaca.

Karite ultrabogati balzam za usnice

Hidratantna formula certificirano organskog*
Ultrabogatog balzama za usnice, obogaćena s 10% karite maslaca, pomaže hidratizirati, obnoviti i zaštititi suhe i ispucane usnice. Za meke usne i savršene poljupce...
*Certifikat ECOCERT Greenlife.