UŠTEDITE VRIJEME I NOVAC

Odličan način da djeci bez muke odaberete božićne poklone

17.12.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Blagdanima se neizmjerno radujemo, ali nam i pričinjavaju velik stres jer puno toga treba pripremiti i odraditi. No ako se dobro organizirate, sve će biti lakše, a veselje još veće

Jedan od idealnih načina da si bolje organizirate zadatke je online kupnja. Osim što putem Konzumove web-trgovine možete kupiti sve namirnice za obiteljski ručak i slastice koje će vam biti dostavljene na kućni prag, na isti način klincima možete osigurati i sjajne božićne poklone.

U prodavaonicama Maxi i Super Konzuma sve do 31. prosinca uz posebne popuste možete odabrati omiljenu igračku za svoje klince i klinceze. Za kupnju igračaka u vrijednosti iznad 200 kuna možete ostvariti posebne uštede i iskoristiti kupone za popust od 20 do 50 kuna koji se nalaze u katalogu Svijet igračaka

Pronaći ćete poklone za one najmanje i one malo veće jer možete birati slikovnice i knjige s božićnim pričama i pjesmama, crtane filmove, didaktičke igračke za upoznavanje i otkrivanje od najranije dobi te omiljene likove poput Barbie, Winx, Monster High, Stefi, Power Rangers ili Ninja kornjača.

Na izbor imate i igračake-alate i male dječje kućanske aparate, plišance, kreativne setove te omiljeni asortiman Lego. Ako ciljate na zabavu za cijelu obitelj, lako ćete odabrati među mnogobrojnim društvenim igrama.

Tako na stranicama najvećeg prehrambenog lanca trgovina možete kupovati i kao gost ili registrirani kupac te iz udobnosti svoga doma lako nabaviti sve što vam treba za nezaboravne blagdane.