POSLOVNA ZONA BUZIN

Posljednja prilika za kupnju sagova po akcijskim cijenama

29.11.2014 u 08:00

  • +4

Primus

Izvor: tportal.hr / Autor: Primus

Bionic
Reading

Izložbene prostorije u poslovnoj zoni Buzin već su u biti trebale biti ispražnjene, no zbog logističkih problema zadržan je najveći odabir izvornih, rukom tkanih perzijskih sagova u Hrvatskoj u ulici Cebini 39 (u blizini Miele trgovine i hotela Aristos, telefon 01 / 6607 149); stoga svi građani mogu još danas (u subotu, 29. studenog) od 10 do 19 sati, sutra (u nedjelju, 30. studenog) od 11 do 18 sati, kao i posljednji put u ponedjeljak, 1. prosinca, od 10 do 19 sati, kupiti ekskluzivne primjerke tkalačke umjetnosti svih uzoraka i mjera do 75% ispod stvarne vrijednosti

Kako je prekučer objavljeno na sveopće iznenađenje, uslijed odgode prijevoza robe hitnom odlukom ishođeno je produljenje načelno već isteklog roka za prodaju vrijednih orijentalnih sagova nelikvidnog društva u korist njemačke banke. Za sada već neplanirana 3 dodatna dana i dalje kao mjesto prodaje služe poznate prostorije u ulici Cebini 39 u poslovnoj zoni Buzin (u blizini Miele trgovine i hotela Aristos, telefon 01 / 6607 149). Nadzor je i dalje u sigurnim rukama iskusnog stručnjaka za tkalačku umjetnost, g. Hansa-Joachima Breiera.

No ipak kad se nekome smrkne, drugome svane: budući da se cjelokupna zaliha na žalost Bavarskog društva za likvidacije, koje upravlja prodajom, i dalje mora skladištiti u poslovnoj zoni Buzin na jugu Zagreba (izravno na A3 i D30), po posljednji put su povećani popusti, a stručni savjetnik je opunomoćen, da do konačnog raspremanja izložbenih površina u ponedjeljak navečer primjerke tkalačke umjetnosti ponudi lokalnom stanovništvu uz još veće cjenovne popuste – po potrebi i do 75% ispod dotične procijenjene vrijednosti!

Kako je na naš upit potvrđeno, ovaj se popust primjenjuje na gotovo sve eksponate, bez obzira je li riječ o bezvremenskim klasicima, modernim dizajnerskim sagovima ili vrijendim raritetima iz legendarne škrinje s blagom, poput primjerice antiknog, Kešana starog više od 100 godina ili svilenog Kašmira s milijun, rukom vezenih čvorova! „Ono što će se sada prodati u poslovnoj zoni Buzin, neće se morati transportirati“, zaključio Hans-Joachim Breier.

Pogledati i kupiti mogu se nebrojivi vrijedni perzijski sagovi, i to još danas u subotu, 29. studenog, od 10 do 19 sati, i u nedjelju, 30. studenog, od 11 do 18 sati kao i sljedećeg ponedjeljka, 1. prosinca, od 10 do 19 sati.