PRIDUS

Last minute kupnja stana, prije novog poreza

24.11.2014 u 11:02

Bionic
Reading

Od mnoštva želja koje svi imamo, mnogima je zajednička želja kupovina stana - i to kupovina stana odmah!

U ovom trenutku ta želja nije potaknuta rastom standarda kupaca, već najavom novog načina oporezivanja prometa nekretnina; od 1. siječnja 2015. godine, u skladu s EU regulativom umjesto dosadašnjih 5 % poreza na promet nekretnina fizičkim osobama porez na dodanu vrijednost razrezivati će se po stopi od 25 %.

Kao posljedica razlike u poreznim stopama doći će do rasta cijena tako oporezivanih nekretnina. Ta razlika može predstavljati približnu vrijednost opremanja novog stana. Slijedom ove jednostavne računice, prosinac 2014. godine postaje tzv. last minute mjesec za kupnju stana.

Budući smo svjesni kako je izbor stana životna odluka, istražili smo hrvatsko stambeno tržište tražeći pritom moderan stambeni prostor, vrhunskih izvedbenih i tehničkih elemenata, dopunjen zabavnim i sigurnosnim sadržajima. Željelimo olakšati kupovinu stana svima koji su iscrpljeni od traženja odgovarajuće nekretnine, kao i onima koji se do sada nisu uhvatili u koštac s ovom važnom životnom odlukom, a svjesni su povećanja cijena stanova koje slijedi.

Kao primjer idealne ponude odlučili smo predstaviti vam PRIDUS stambeni objekt koji se u skladu s europskim trendom naseljavanja u urbanim, ali mirnim sredinama nadomak metropolama, nalazi u Zaprešiću. Prekrasno prirodno okruženje, odlična prometna povezanost sa Zagrebom i obližnjom Slovenijom, bogata tradicija i dobra organiziranost lokalne zajednice, samo su neke od prednosti kojima će se pohvaliti građani Zaprešića.

Pridus zgradu možete razgledati tokom akcije 'Dana otvorenih vrata', svake subote od 10.00 do 16.00 sati, od 22. studenog do 20. prosinca. Za vrijeme trajanja te posebne akcije potencijalni kupac može računati na individualni razgled zgrade, te konzultacije s prvom osobom PRIDUSA. U slučaju odluke na kupnju stana investitor nudi posebne finacijske pogodnosti

Zgrada Pridus stambenog objekta ističe se modernom vanjskom vizurom i izvedena je u četiri zasebne cjeline kako bi stanarima bila osigurana što veća privatnost. Ova četverokatnica ima 44 stambene jedinice, po tri na svakom katu i u ponudi su dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi, po cijeni od 1400 €m².

Unutrašnjost zgrade i stanova oduševljava detaljima i kvalitetom izvedbe; kontrola ulaza u zgradu osigurana je jedinstvenim biometrijskim čitačem otiska prsta, ulazna vrata svih stanova su vatrootporna s dodatnom futer štok zaštitom, kompletna keramika unutar zgrade i stanova je poznati talijanski brend Marazzi, parketi su od uljanog hrasta s izražajnom strukturom drveta, svugdje su postavljene niskošumne cijevi te posebna zaštita od buke, i sve su stambene jedinice klimatizirane putem izvana nevidljivih rashladnih jedinica.

Podzemna garaža sadrži 55 označenih parkirnih mjesta, a ispred zgrade postoji dodatni parkirni prostor. Dodana vrijednost stanovanja kojom se ističe je ekskluzivno za stanare moderno opremljena rekreacijska dvorana koja uz najnovije sprave za vježbanje uključuje kutak za opuštanje s velikom plazmom, konoba za druženja prema željama stanara koja je opremljena A/V opremom, te u potpunosti funkcionalnom kuhinjom.

Zgradu okružuje 600 m² uređenog vrta čije je navodnjavanje u potpunosti automatizirano. U sklopu vrta nalazi se veliki roštilj i dječje igralište na koje se pruža pogled iz gotovo svih stanova.

Dodatnu ljepotu, kao i sigurnost pruža vanjska rasvjeta koja je podesiva i automatizirana te izvedena u štedljivoj tehnici.Pridus stanovi slijede vodeći novitet u europskim, ali i hrvatskim trendovima stanovanja, stoga preporučamo da posjetite i razgledate Pridus stambeni objekt.Dodatne informacije dostupne su na web stranici www.pridus.hr, a za potpuniji dojam o samoj vizuri zgrade, njenoj unutrašnjosti, mikrolokaciji, te ljepotama Zaprešića pogledajte video koji se nalazi na naslovnici web stranice.