McDonald's

Dok vi spavate, McDonald’s priprema doručak

24.11.2014 u 11:00

Bionic
Reading

McDonald’s u doručak uvodi nove specijalitete zbog kojih će vaše jutro mirisati na svježe pečena jaja, ukusnu slaninu i vrhunsku kavu. Uz duo ponudu kombinirajte vrhunsku kavu i ukusne McMuffine i McWrapove inspirirane engleskim doručkom

Ako su rano ustajanje, odgađanje alarma, zagoreni doručak i trčanje na posao vaša svakodnevna rutina, držite se čvrsto jer imamo odlične vijesti! McDonald’s je i ovaj put odlučio razmaziti svoje vjerne goste te ih spasiti ranog ustajanja i neispavanosti. Doručak se u McDonald’su uvijek poslužuje svjež i topao, pa vi slobodno možete ostati u krevetu dok ga McDonald’s priprema za vas.

McDonald’s ponuda doručka nudi velik izbor slasnih specijaliteta, koji će vam dati energiju za cijeli dan. Jedna od najvećih zvijezda ove ponude je Snack Wrap doručak, ispunjen ukusnim omletom od jaja i ribanim chedar sirom, uz prepoznatljivi McDonald's kečap i svježu krišku rajčice.Ako više volite slaninu, postoji li bolji način za započeti dan njenim mirisom? Baš zato, u ponudi možete pronaći poseban sendvič koji će se svidjeti svim gurmanima - McMuffin sa slaninom i jajima.

McMuffin sa slaninom i jajima jedan je od najomiljenijih doručaka u McDonald’s restoranima diljem svijeta, a krasi ga slasno pecivo namazano maslacem, ukusni topljeni sir i svježa jaja. Miris slanine u kombinaciji sa svježim jajima dio je i slasnog McWrapa sa slaninom i jajima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.Slanina i jaja simbol su najpoznatijeg doručka na svijetu, engleskog doručka, koji je poslužio kao inspiracija za stvaranje ukusne ponude u McDonald’su. Nacionalno jelo koje obožavaju milijuni diljem svijeta tako je u McDonald'su postao moderan doručak koji pruža sve hranjive vrijednosti zaposlenim osobama s manjkom vremena.

Upravo su glavni sastojci engleskog doručka, pržena slanina i jaja, ono što čini McDonald’sov McMuffin i McWrap, tako posebnim.Kako engleski, tako ni doručak u McDonald'su nije potpun bez šalice vruće, kvalitetne kave. Upravo za ljubitelje vrhunske kave, McDonald’s je pripremio DUO ponudu u kojoj je moguće kombinirati različite proizvode i kavu. Dvostruki užitak za malu cijenu, može li bolje?