SNIŽENE CIJENE

Novi termini za akcijsku prodaju orijentalnih sagova

31.10.2014 u 10:00

  • +4

Primus

Izvor: tportal.hr / Autor: Primus

Bionic
Reading

Posebna radna vremena tijekom javne likvidacije perzijskih sagova u korist njemačke banke u poslovnoj zoni Buzin na jugu Zagreba (izravno na A3 i D30, ulica Cebini 39, u blizini Miele trgovine i hotela Aristos, telefon 01 / 6607 149): danas (petak, 31. listopada) od 10 do 19 sati, sutra (subota, 1. studenog) kao i nedjelja (2. studenog) od 11 do 18 sati, ponedjeljak (3. studenog) od 10 do 19 sati

Tek prije nekoliko dana pokrenuta rasprodaja vrijednih orijentalnih sagova nelikvidne specijalizirane trgovine u korist njemačke banke u poslovnoj zoni Buzin na jugu Zagreba (izravno na A3 i D30) privukla je veliku pozornost kupaca.

No, to je bilo i za očekivati budući da je u prostranoj izložbenoj dvorani u ulici Cebini 39 trenutno izložen najveći izbor pravih perzijskih sagova u Hrvatskoj, i to: od modernih uradaka poput Gebbeha ili Heriza preko klasičnih primjera (Isfahan, Mašad, Kerman, itd.) pa sve do ekskluzivnih kolekcionarskih primjeraka, primjerice više od 100 godina starog Sarougha ili svilenog Ghoma, koji se sastoji od milijun ručno vezanih čvorova.

Kako je već objavljeno, dražba organizirana od strane Bavarskog društva za likvidacije služi namirenju dospjelih obveza njemačke banke. Da bi se osigurao što brži završetak postupka, veliki broj ručno tkanih orijentalnih sagova svih uzoraka i veličina, koji su procijenjeni od strane certificiranih stručnjaka, bez iznimke prodaju se po drastično sniženim cijenama od najmanje 50%, a djelomično čak i do 70% u odnosu na procijenjenu vrijednost!

„Na temelju iskustva stečenog tijekom dražbe održane prošle godine u prostorijama centra namještaja Solidum, banci iz Njemačke poznato je da je kratkoročna prodaja tako velikog kontingenta moguća samo uz drastične cjenovne pogodnosti za zainteresirane kupce“, rekao nam je jučer voditelj dražbe, gospodin Hans-Joachim Breier. „Stoga mi kao prodavatelj ne moramo voditi računa o tome hoće li se s ovako sniženim cijenama moći dugovi u cijelosti namiriti!“

Akcijska prodaja u poslovnoj zoni Buzin (Cebini 39, u blizini Miele trgovine i hotela Aristos, telefon 01 / 6607 149) otvorena je ovog petka (31. listopada) od 10.00 do 19.00 sati, sutra, u subotu (1. studenog) te nedjelju (2. studenog) od 11.00 do 18.00 sati, kao i ovaj ponedjeljak (3. studenog) od 10.00 do 19.00 sati. Dodatni termini bit će pravovremeno objavljeni.