KUPUJTE NAJPOVOLJNIJE

Akcija u meblo salonima se nastavlja!

21.10.2014 u 09:36

Akcija u Meblu

Izvor: tportal.hr / Autor: Meblo

Bionic
Reading

Kuhinje, blagovaone, dnevni boravci, spavaće sobe, ormari, dječje sobe, madraci, kreveti, dekori i tapete, asesoari...kompletan Meblo asortiman je na popustu - kupujte najpovoljnije u Meblu od 22.10. do 29.10.2014

Uz stručne Meblo trade savjetnike vaš dom će zabljesnuti novim sjajem.

Izaberite modernu ili stilsku kuhinju, dječje i spavaće sobe sa mnoštvom fleksibilnih rješenja, krevete sa spremištima, ladicama, u koži ili tapecirani atraktivnim tkaninama, ugradbene ili samostojeće ormari, komode, noćne ormariće i mnoštvo asesoara iz meblo asortimana. Moguće je i jednostavno osvježenje interijera tapetama, tepisima, dekorima koji će uvelike promjeniti vaš dom.

Na raspologanju su brojni modeli kvalitetnih madraca sa antibaketrijskim presvlakama, od latexa, pjene, sa bonel jezgrom, nadmadraci, anatomski jastuci, brojne vrste podnica koje se mogu smjestiti i u već postojeće krevete. Blagovaone, dnevni boravci , ulazni prostor može biti osvježen pojedinim detaljem namještaja, zamjenskim tepihom, zavjesama, tapetama ili novom garniturom za sjedenje, stoloviima i stolcima , akcija je atraktivna i traje samo tjedan dana!

Akcijski tjedan u Meblo trade traje od 22.10. do 29.10.2014 i daje mnoštvo mogućnosti za opremu cijelog interijera.

Posjetite nas u Meblo salonima, više na www.meblo.hr