Obitelj i dom A DUH DARIVANJA?!

Žene za vrijeme blagdana najviše troše na sebe

  • Autor: tportal.hr
  • 3.12.2010 11:45:28
  • 3.12.2010 9:52:05

Žene su za vrijeme blagdanskih dana sklonije trošiti više na sebe nego na obitelj i prijatelje, pokazuje najnovije istraživanje

Iako su božićni blagdani vrijeme dobrote, tolerancije i darivanja drugih, žene ipak njeguju drugačije navike. Najnovije istraživanje pokazuje da u te dane nježniji spol puno više troši na darove za sebe nego za druge ljude.

Većina žena u tim danima novac troši na proizvode za ljepotu – kozmetiku i odjeću. To je stoga jer u blagdanskim danima žele zablistati i pokazati se u najboljem svjetlu.

Čak 27 posto žena priznalo je da im je glavna preokupacija izbor haljine u kojoj će zablistati na uredskoj božićnoj zabavi. Uz to si priušte i tretmane uljepšavanja te odgovarajuće cipele.

U istraživanju je sudjelovalo 3000 muškaraca i žena. Uočeno je da u blagdanske dane i muškarci vole gledati sladunjave filmove baš poput žena, a tada se ne srame pokazati ni svoje osjećaje. Sudeći prema rezultatima istraživanja, očito je da blagdani snažno utječu na muškarce i žene tako što im mijenjaju uobičajeno ponašanje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više