NAGRADNJAČE

Zabavite se uz 'Dnevnik dobrih anđela'

14.12.2010 u 12:31

Bionic
Reading

Omiljena dječja spisateljica Sanja Polak u svojoj novoj knjizi vodi vas u čarobni svijet anđela. Knjiga je namijenjena svim klincima i klincezama koji vole čitati, a sada će imati prilike uživati u dogodovštinama jednog 3. b razreda

Sanja Polak radi kao učiteljica u OŠ Davorina Trstenjaka. Piše priče i scenarije za Dječji i obrazovni program Hrvatskog radija i televizije. Autorica je nekoliko uspješnica za djecu: 'Dnevnik Pauline P.', 'Drugi dnevnik Pauline P.' i 'Pobuna Pauline P.', knjige o prijateljstvu 'Petrica Pričalica' i sjajnim rješenjima 'Mali Jan ima plan', kao i nekoliko udžbenika za niže razrede osnovne škole. Ujedno je i urednica dječjeg časopisa Prvi izbor. 'Drugi dnevnik Pauline P.' nagrađen je nagradom Mato Lovrak.

Nova knjiga Sanje Polak Dnevnik dobrih anđela sigurno će oduševiti mnoge klince. U radnji knjige prava zbrka nastaje kada učiteljica Nadica učenicima 3. b OŠ Lovre Katičića zada da vode božićni dnevnik, među 'Ljubekima' će zavladati panika. Ali u pomoć će im pristići dobri anđeli, njih dvadeset četvorica, koji će im svakoga dana adventskoga razdoblja nastojati podariti svoju vrlinu.

Kako će anđeo vedrine, Vedri, razvedriti dječja lica? Hoće li anđeo reda, Redni, uspjeti unijeti red među 'Ljubeke'? Što će učiniti anđeo topline kako bi zagrijao dječja srca u te zimske dane? S kakvim će se problemima susresti ostali anđeli i hoće li uspjeti u svojemu naumu?

Tportal i Mozaik knjiga pripremili su za vas pred božićne blagdane pravo iznenađenje - tri primjerka knjige  'Dnevnik dobrih anđela'. Stoga brzo i točno odgovorite na nagradno pitanje.


Dobitnici jednog primjerka knjige 'Dnevnik dobrih anđela' osvojili su:


Andreja Maleković Grgurić

Kornelija Antunović Hodak

Gordana Romić