VANNA:

Nijedna žena nije zaslužila nasilje

30.11.2010 u 10:27

Bionic
Reading

Humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću Zagreb pridružila se i Vanna koja je, zajedno s Gabi Novak i Tamarom Obrovac, otpjevala pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas'. U razgovoru za tportal Vanna otkriva kakva su njezina razmišljanja o problemu nasilja nad ženama

Zbog potresnog teksta pjesme 'Ako ima nekog iznad nas', Vanna se odlučila pridružiti humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću Zagreb. Smatra da se društvo protiv problema nasilja nad ženama treba konstantno boriti, a njezin je način borbe kao glazbenice pjesma.

'Moje mogućnosti su da pokušam probuditi nečije emocije, dakle ono što i inače radim. Pokušavam ljude dotaknuti glasom i tekstom', kaže Vanna. Zlostavljanim ženama želi poručiti da ne zaslužuju takav život te da uvijek postoji nešto što se može učiniti i dovesti do rješenja problema.

Vanna smatra da neki ljudi nemaju hrabrosti i ne znaju kvalitetno živjeti, ali ističe da nijedna žena nije zaslužila nasilje. Što još Vanna otkriva, pogledajte u našem videoprilogu.

Akcijom '1 lajk - 1 glas protiv nasilja nad ženama' tportal osigurava dodatna financijska sredstva Autonomnoj ženskoj kući te omogućuje besplatno preuzimanje pjesme 'Ako ima nekog iznad nas'. Pjesmu možete preslušati i preuzeti s ove adrese

Vlasnicima blogova i web stranica tportal omogućuje postavljanje pripadajućih humanitarnih bannera na vlastite stranice.

Bannere i pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas' možete preuzeti s ove adrese