Obitelj i dom NAGRADNJAČE

'Ivica i Marica' u veseloj dječjoj operi

  • Autor: tportal.hr
  • 3.12.2010 7:42:23
  • 29.11.2010 11:04:34

Opera-bajka 'Ivica i Marica' njemačkog skladatelja Engelberta Humperdincka najizvođenija je opera za djecu u svijetu, a nakon višedesetljetne stanke ponovno se izvodi u Hrvatskoj, na daskama Dječjeg kazališta Dubrava

Ta opera-bajka odlikuje se ljupkom glazbom i melodikom te živim kontrastima, a zbog svojeg općepoznatog sadržaja upravo je idealna za prvi susret djece s tom glazbenom vrstom. To je ujedno  jedan od glavnih ciljeva Dječjeg kazališta Dubrava - predstavljanje i upoznavanje najmlađih s glazbenim kazalištem te uklanjanje predrasude o operi kao 'staromodnoj i dosadnoj'.

'Ivicu i Maricu' Engelberta Humperdincka režirala je Franka Perković. U ulozi Marice je Gorana Biondić, Ivicu glumi Marta Babić, a ulogu zle vještice preuzeo je Zdenko Niessner.

Tportal i Dječje kazalište Dubrava pripremili su za vas dvije ulaznice za 'Ivicu i Maricu' 5. prosinca u 18 sati. Stoga brzo i točno odgovorite na nagradno pitanje i uživajte u predstavi.


Dvije ulaznice za predstavu 'Ivica i Marica' u Dječjem kazalištu Dubrava 5. prosinca u 18 sati osvojio je Tomislav Kulić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više