Obitelj i dom GABI NOVAK:

'Nasilje nad ženama treba odmah prijaviti'

Gabi Novak u videointervjuu otkriva zašto se pridružila tportalovoj humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću Zagreb te što ona misli o nasilju nad ženama

Hrvatska glazbena diva Gabi Novak pridružila se humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću Zagreb. Zajedno s Vannom i Tamarom Obrovac, Gabi je otpjevala vrlo potresnu, ali istodobno i prekrasnu pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas'.

Poznata hrvatska pjevačica akciji se pridružila jer je svjesna da je problem nasilja nad ženama velik te da svim raspoloživim sredstvima treba djelovati na svijest ljudi kako bi se situacija promijenila.

U videointervjuu Gabi otkriva što misli o problemu nasilja nad ženama te pojašnjava razloge zašto se odlučila pridružiti humanitarnoj akciji, a dotaknula se i svoje obitelji te odgoja djece.

Akcijom '1 lajk - 1 glas protiv nasilja nad ženama' tportal osigurava dodatna financijska sredstva Autonomnoj ženskoj kući te omogućuje besplatno preuzimanje pjesme 'Ako ima nekog iznad nas'. Pjesmu možete preslušati i preuzeti s ove adrese.

Vlasnicima blogova i web stranica tportal omogućuje postavljanje pripadajućih humanitarnih bannera na vlastite stranice.

Bannere i pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas' možete preuzeti s ove adrese.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više