Obitelj i dom ZNAKOVI SU KLJUČNI

Kako kupiti savršen poklon za Božić?

  • Autor: tportal.hr
  • 17.11.2010 11:10:16
  • 17.11.2010 9:35:11

Svake godine velik broj muškarac se muči i ponekad neuspješno kreće u potragu za savršenim božićnim poklonom koji će staviti pod bor svojoj partnerici. Znanstvenici imaju odličnu vijest za sve muškarce – četiri signala koja će otkriti što to partnerica želi

Vječna i mukotrpna borba za pronalaskom savršenog dara za partnericu bila bi znatno lakša kad bi muškarci naučili prepoznati četiri znaka koji otkrivaju što žene žele.

Problem leži u tome što muškarci često ne znaju prepoznati te malene znakove te ih ignoriraju. Zbog toga je svaka treća žena svake godine razočarana poklonom koji joj njen partner ostavi ispod bora, a svaka šesta je ljuta i uzrujana.

Znanstvenici dijele žene u četiri skupine: one koje plaho pokušavaju reći što žele, one koje jasno pokažu što im se sviđa, one koje šapću te one koje imaju listu stvari i svejedno im je što će dobiti, pod uvjetom da je poklon s te liste.

Profesor Geoff Beattie, stručnjak za govor tijela, savjetuje ženama da upotrijebe snažne verbalne signale da bi naglasile koji dar žele. 'Znakovi su vrlo važan dio svakodnevnog života i ponašanja u društvu, no da bi muškarci shvatili vašu poruku, morate imati na umu da oni ne razmišljaju jednako kao žene', tvrdi profesor Beattie.

'Žene točno znaju što žele i sve češće pokušavaju sugerirati to muškarcima', kaže profesor Beattie te dodaje: 'No njihove sugestije često im promaknu.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više