NAGRADNJAČE

'Snjeguljica i sedam patuljaka' očekuje klince u Trešnji

15.11.2010 u 09:20

Bionic
Reading

Sve klince i klinceze oduševit će bajkovita predstava o prelijepoj Snjeguljici, hrabrom princu, simpatičnim patuljcima i jednoj jako zločestoj vještici. Predstava 'Snjeguljica i sedam patuljaka' jamči klincima odličan provod u Trešnji

Predstava nastala prema bajci braće Grimm oduvijek je oduševljavala sve klince i klinceze, a kod odraslih budila sjećanje na djetinjstvo. Iako nam je svima poznat sadržaj, ova bajka nam nikada neće dosaditi. Bajkovitost u predstavu dodatno unose čarobni kostimi Hane Letice te scenografija Radovana Ruždjaka.

Već poznati Trešnjin ansambl obogaćen je mladom glumicom Tenom Jeić-Gajski koja će igrati glavnu ulogu – Snjeguljicu.

Predstava je namijenjena mališanima od tri i više godina. Javite nam se što prije i osvojite dvije ulaznice za tu bajkovitu predstavu, a klinci će se sigurno oduševiti usnulom djevojkom svijetla lica i crne kose, čijom se ljepotom patuljci neizmjerno ponose. Bijela kao snijeg, nježna kao pahuljica, njezino ime je – Snjeguljica.

Dječje kazalište Trešnja i tportal pripremili su za vas dvije ulaznice za predstavu 21. studenoga u 11 sati te dvije ulaznice za predstavu 21. studenoga u 17 sati. Stoga brzo i točno odgovorite na pitanje i uživajte u predstavi.

Po dvije ulaznice za predstavu 'Snjeguljica i sedam patuljaka' u Dječjem kazalištu Trešnja 21. studenog u 11 sati Suzana Novotny, a dvije ulaznice za istu predstavu 21. studenog u 17 sati osvojila je Ivana Pobor.