NAGRADNJAČE

Klince će zabaviti predstava 'Tijelo'

07.03.2011 u 14:00

Bionic
Reading

'Tijelom o tijelu' je plesno-edukativni projekt za djecu najmlađeg uzrasta, koji počiva na upoznavanju djece s idejom i osjetilima tijela. U Gradskom kazalištu Trešnja od ovog vikenda na programu je sasvim nova i zanimljiva predstava za klince od tri godine nadalje

S obzirom da najmlađa djeca nemaju jasnu ideju o vlastitoj tjelesnosti, percepciji i dosezima tijela, rađa se prostor za kreativno istraživanje tijela kao objekta i prostora imaginacije, sa svim njegovim osobinama: koža, mišići, organi, osjetila. 

Koreografski rad počiva na istraživanju dezintegracije ideje tijela kao cjeline razlažući koncepte monstruoznih tijela, tijela - sistema, spojeva tijela, poigravajući se potrebom integracije tijela u jednu cjelinu: ljudsko biće.

Projektom 'Tijelo', Dječje kazalište Trešnja nastavlja s inovativnim projektima za djecu najmlađeg uzrasta, otvarajući se suradnji s beskompromisnim suradnicima s hrvatske nezavisne plesne i kazališne scene.

Predstavu 'Tijelo' možete pogledati u nedjelju, 13.ožujka u 11 sati, a kako nedjelja tako će i cijeli vikend u Trešnji biti zabavan i zanimljiv. U subotu, 12. ožujka u 17 sati ne propustite novu Trešnjinu predstavu 'Mirakul za malene' u režiji Renea Medvešaka koja govori o istinskim vrijednostima, a najmlađe će zabaviti žonglerske vještine glumca Rakana Rushaidata. U nedjelju, 13. ožujka osim predstave Tijelo u 11 sato očekuje vas i još jedna izvedba popularne Miffy u 17 sati.

Tportal i Dječje kazalište Trešnja pripremili su za vas dvije ulaznice za predstavu 'Tijelo' u nedjelju 13. ožujka u 11 sati. Sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.


Dvije ulaznice za predstavu 'Tijelo' osvojila je Anamarija Lovrić. Čestitamo!