NAGRADNJAČE

Vodimo vas na predstavu 'Mačak u čizmama'

16.02.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon uspjeha s operom-bajkom 'Ivica i Marica', Dječje kazalište Dubrava i Udruga Mala opera ponovno surađuju pa na kazališne daske dolazi poznati 'Mačak u čizmama'

Nadahnuta motivima iz istoimene priče Charlesa Perraulta i ponajboljim dijelovima opere 'Talijanka u Alžiru' Gioacchina Rossinija, ova predstava oživljava već pomalo zaboravljenu formu opernog kolaža (pasticcia), nekad vrlo uvriježenu na kazališnim pozornicama.

Dječje kazalište Dubrava ovim projektom nastavlja svoju višegodišnju praksu glazbenih predstava namijenjenih najmlađima, a udruga Mala Opera sustavno djeluje na upoznavanju djece s klasičnom glazbom te na osobit način predstavlja najbolja djela iz glazbene baštine.

Uz veselu priču i ples te duhovite duete i briljantne arije, pogledajte kako je lukavi Mačak uspio nadmudriti lažnog Čarobnjaka i ispraviti nanesenu nepravdu.

Ovo nije bilo kakva predstava, već su se note uplele u igru s plesanjem, stoga će klinci imati priliku vidjeti neobičnu i zanimljivu priču o znanom nam pustolovu s brkovima.

Tportal i Dječje kazalište Dubrava pripremili su za vas dvije ulaznice za predstavu 'Mačak u čizmama' 20. veljače u 18 sati, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Koga lukavi Mačak pokušava nadmudriti?

a) lažnog Čaraobnjaka

b) lažnog Klauna

c) lažnog Mađioničara


Točne odgovore šaljite na e-mail nagradnjace@t-com.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 18. veljače.