NAJVEĆA MOĆ UPIJANJA

Stigle su dugoočekivane najtanje Pampers pelene

14.10.2010 u 14:37

Bionic
Reading

Nakon desetogodišnjeg ustrajnog proučavanja potreba i navika beba Pampers je na tržište lansirao novu liniju pelena Pampers premium care. Riječ je o najtanjim Pampers pelenama s najvećom moći upijanja koju omogućuje Features DryMax™ gel materijal

Pampers premium care pelene su 20% tanje od svojih prethodnica uz nove proizvodne tehnologije koje su omogućile da nepotrebna celuloza iz jezgre pelena bude izostavljena. Mekane poput pamuka, pružaju revolucionarnu zaštitu bebine kože s posebnim slojevima koji upijaju mokraću i rijetku stolicu, pružajući najbolju Pampersovu mekoću.
Dvije trećine mama u Velikoj Britaniji potvrdile su kako su nove Pampers pelene s DryMax gel materijalom nadmašile njihova očekivanja. Nakon što je dvadeset tisuća beba ukupno koristilo više od tristo tisuća pelena sa sigurnošću se može reći da Pampers premium care pelene pružaju nevjerojatnu suhoću u iznimno tankom pakiranju.

Čekajući na prirodni razvoj govornih vještina, djeca sa svojim najbližima komuniciraju putem dodira. Kako bi bebe u potpunosti bile fokusirane na dodir svojih roditelja i tako ih svakodnevno upoznavali, bitno je da im pelene omogućuju suhoću i da ih štite od nepoželjnih iritacija. Sa zaštitom kože djeteta, istovremeno se štiti i mogućnost djeteta da neometano uživa u otkrivanju svijeta koji ga okružuje.

Pampers pomaže bebama da se uz majčin dodir osjećaju voljenim. Prenošenje dodira i ljubavi omogućuje putem svojih novih najtanjih Pampers premim care pelena s najvećom moći upijanja.

Uz sadržani aloe vera losion koji štiti bebinu kožu od iritacija, preporuča se koristiti Pampers Premium care pelene uz Pampers Sensitive vlažne maramice koje pomažu uspostaviti prirodnu pH ravnotežu kože.