Obitelj i dom GRADIONICA

Besplatne radionice za djecu s ADHD-om

  • Autor: tportal.hr
  • 5.10.2010 13:40:06
  • 5.10.2010 12:36:48

Gradionica je igraonica za sve mališane koji se nose s hiperaktivnošću i manjkom pažnje. Nastala je u ožujku 2010. godine, a primarni joj je cilj unaprijediti socijalne vještine djece s ADHD-om

U ožujku 2010. godine projekt Gradionice, igraonice za djecu s ADHD-om, oživjeli su voditeljica Nikolina Ferek, mentor i supervizor Marko Ferek te vedre i sposobne studentice.

Opći cilj Gradionice je unaprijediti socijalne vještine djece s manjkom pažnje i hiperaktivnim poremećajem. Posebni ciljevi su poboljšanje samopouzdanja, bolja integracija i socijalizacija djece s ADHD-om, razvoj koncentracije te poboljšanje emocionalne kontrole i samokontrole. Metode koje se koriste su metoda zamjene uloga, metoda glume, metoda razgovora, demonstracije, igre u parovima, igre u grupi.

U Gradionici sudjeluju djeca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, a svaka grupa sastoji se od osmero djece. Klince i klinceze možete upisati u slobodne grupe Gradionice koja se nalazi u Zagrebu na Krugama te na Trgu Francuske Republike, a održavaju se u terminu od 9. listopada do 27. studenoga.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više