LAKO, ZANIMLJIVO I INTERAKTIVNO

British Council i tportal.hr uče vas engleski!

06.10.2010 u 11:07

Bionic
Reading

Najpoznatiji globalni promotor engleskog jezika i kulture British Council u suradnji s tportalom nudi svima zainteresiranima niz besplatnih sadržaja namijenjenih učenju engleskog jezika

Sadržaji su podijeljeni u nekoliko cjelina:

Segment LearnEnglish namijenjen je onima koji žele samostalno raditi na svom znanju engleskog i nudi pregršt aktivnosti, tekstova, vježbi, testova i igara. Zvučni i slikovni sadržaji obuhvaćaju i podcastove (audiozapise tekstova s popratnim vježbama) te grammar movies (kratke filmove za učenje gramatike).

Ova cjelina podijeljena je i na posebni odjeljak za djecu te onaj za roditelje. Dječji kutak nudi izuzetno veliki broj edukativnih igara, pjesmica, priča, vježbi, flash kartica, dok roditeljski kutak donosi niz praktičnih savjeta roditeljima djece koja tek počinju učiti engleski jezik.

British Council pripremio je i zanimljivu stranicu za zaljubljenike u nogometnu Premier League – oni koji žele podučavati djecu engleskom jeziku na 'nogometni' način mogu se pronaći na stranici Premier Skills. Svi ostali nastavnici, pak, ovdje mogu pronaći materijale, nastavne planove, aktivnosti, stručne tekstove o metodici engleskog jezika i niz drugih praktičnih savjeta.