NAGRADNJAČA

Dobitnici knjige 'Jedi, moli, voli'

28.09.2010 u 10:40

Bionic
Reading

Izdavačka kuća V.B.Z. objavila je novo izdanje knjige 'Jedi, moli, voli' autorice Elizabeth Gilbert koja je postala svjetski fenomen i prema kojoj je snimljen istoimeni filmski hit s Julijom Roberts u glavnoj ulozi. Tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima pet primjeraka knjige

Autoričino putovanje opisano u memoarima 'Jedi, moli, voli' nadahnulo je mnoge žene da donesu odluke koje će im promijeniti život – neke su doslovno odlazile na put u Italiju, Indiju i Indoneziju, druge su naučile pronaći 10 minuta mira i tišine svaki dan da bi i mogle postaviti pitanje što stvarno žele, očekuju.

Elizabeth Gilbert postala je primjer žene koja može provesti istinske promjene u svom životu. Njezini memoari tako su pokrenuli jedan kulturni fenomen, a knjiga 'Jedi, moli, voli' postala je toliko poznata da je 2008. Time Magazine Elizabeth Gilbert uvrstio na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Knjiga 'Jedi, moli, voli' do sada je objavljena na 30 jezika i prodana u više od osam milijuna primjeraka, a nedavno je objavljen i nastavak 'Sudbonosno da' koji će uskoro izaći u izdanju V.B.Z.-a.


Knjigu su osvojile:

Maja Đomlija
Žaklina Krulić
Ana Osrečki
Gordana Prebeg
Tamara Ćurćić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.