HANSGROHE PURA VIDA

Emocionalni dizajn i inovativna rješenja postavljaju nove granice

05.10.2010 u 10:27

Bionic
Reading

U suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, tvrtkom Phoenix Design, Hansgrohe je proizveo liniju miješalica i tuševa koja se ističe svojim senzualnim linijama i intuitivnom funkcionalnošću. Osim što je izrađena od čistog kroma, ova linija pruža neobičnu opciju izgleda površine - kombinacija kroma i bijele boje simbolizira čistoću, lakoću i ljepotu

Dvije različite površine spajaju se u jedinstveni element unoseći tako u kupaonicu načelo dvaju materijala. Zahvaljujući inovativnom proizvodnom procesu, ove dvije površine spojene su neprimjetno, bez rubova ili spojeva. Dostupne su brojne verzije različitih modela, od termostata i miješalica s tri rupe do samostojećih miješalica. Cjelovit raspon tuševa, uključujući ručne, nadglavne ili bočne tuševe, kao i novi ručni tuš, upotpunjuju kolekciju PuraVida, koja je već osvojila nekoliko prestižnih dizajnerskih nagrada: Red Dot, iF Product Design Award, Good Design i Design Plus Award.

Sofisticirane funkcije za veću udobnost u kupaonici

Program PuraVida ne nudi samo veliku raznolikost unutar asortimana proizvoda, već i inovativne funkcije i detalje dizajnirane za povećanje razine udobnosti. Kut mlaza vode iz miješalice umivaonika može se jednostavno prilagoditi obliku keramičkog umivaonika pritiskom prsta na mlaznicu, koja je skrivena s donje strane izljevne cijevi. Na taj način voda teče u umivaonik kao miran, bistar, tanki mlaz jednostavno dopunjujući cjelokupan čist i skladan izgled umivaonika. Zbog usredotočenosti na inovaciju i udobnost Hansgrohe nije zapostavio ekološke imperative; stopa izljeva vode kod miješalica PuraVida ograničena je na oko pet litara u minuti, zahvaljujući Hansgrohe tehnologiji EcoSmart. Maksimalni užitak tuširanja omogućuju veliki nadglavni tuševi širine ramena s Hansgrohe tehnologijom AirPower koja stvara pjenušave mlazove vode ispunjene zrakom. Hansgrohe funkcija QuickClean osigurava dug vijek upotrebe bez naslaga kamenca na glavi tuša. Ručni tuš PuraVida širine 150 milimetara pruža nov način mijenjanja mlazova, poput korištenja računalnog miša. Mijenjanje mlaza Rain u Mix ili u novi, snažni masažni mlaz Caresse, tijekom kojega pet vrtložnih mlazova stvara dojam intenzivne ručne masaže na koži, jednostavno je zahvaljujući mehanizmu EasyClick.

Zbog izuma koji su danas prisutni u gotovo svakom domu; kao što su zidna šipka za tuš i prilagodljivi tipovi mlaza vode na tušu te novijim izumima kao što su funkcija brzog čišćenja QuickClean, tehnologija AirPower ili EcoSmart, Hansgrohe se smatra jednim od vodećih inovatora u međunarodnoj industriji sanitarija.

Više informacija nawww.hansgrohe.hr