Obitelj i dom KRAV MAGA

Besplatni treninzi samoobrane za žene

  • Autor: tportal.hr
  • 22.9.2010 16:34:29
  • 22.9.2010 14:44:06

Besplatni treninzi samoobrane za žene održavaju se svaku srijedu od 17 do 18 i 30 sati, na zagrebačkom Velesajmu u paviljonu broj 6

Krav Maga Hrvatska organizira besplatne tečajeve samoobrane za žene. Riječ je o izraelskoj metodi borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada.

Krav Maga je nastala u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta. Metodu je osnovao Imi Lichtenfeld, a nastavio razvijati i modificirati Eyala Yanilov te vrhunski instruktori Međunarodne Krav Maga federacije.

Metoda Krav Maga je laka za učenje i pamćenje, a izvodi se prirodno i instiktivno. Može upotrijebiti vrlo praktično pod stresnim uvjetima. Jedna od važnijih komponenata Krav Mage je jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Besplatni treninzi samoobrane za žene održavaju se svaku srijedu od 17 do 18 i 30 sati, na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu broj 6. Na treninzima će se obrađivati širok spektar tehnika iz područja Krav Mage, s posebnim naglaskom na tehnike i taktičko ponašanje u slučaju neugodnih situacija odnosno napada.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više