Obitelj i dom TJEDAN PSIHOLOGIJE

Besplatne radionice za sve građane

  • Autor: tportal.hr
  • 6.2.2009 15:35:28
  • 6.2.2009 15:00:00

U vremenu od 16. do 22. veljače, u Zagrebu se održavaju besplatne radionice za građane iz područja primijenjene psihologije, kao i besplatne strateške radionice za građane iz područja osobnog rasta i razvoja

U tjednu psihologije možete sudjelovati na radionicama gdje možete naučiti kako se zauzeti za sebe, kako ostaviti dobar dojam u poslovnoj situaciji, a možete naučiti kako ne prigovarati već pregovarati, ali i proći antistresni program.

Radi se o iskustvenim radionicama koje razvijaju specifične vještine potrebne u poslovnom i osobnom okruženju. Sve što trebate učiniti je poželjeti razviti još više neku svoju vještinu i prijaviti se na neku od naših radionica.

Radionice organizira Creativa, poduzeće za razvoj organizacijske, poslovne, profesionalne i osobne učinkovitosti. Cilj je kreativno razvijati ljude kako bi oni kreativno razvijali sebe, druge ljude, poslovne procese i sisteme.

Obavezna je prijava dolaska zbog ograničenog broja mjesta na radionicama, a više informacija možete pronaći na www.creativa.hr.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više